Norra Grängesbergsgatan 21

Annelund , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

65 m²

Pris

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Övrigt

Ledig butikslokal på Norra Grängersbergsgatan 21

Norra Grängersbergsgatan 21 erbjuder en ledig butikslokal på 50 kvm – en perfekt möjlighet att förverkliga din dröm om en framgångsrik butik.

Varför ska du välja Norra Grängersbergsgatan 21?

Norra Grängersbergsgatan 21 ger dig närhet till en pulserande affärsmiljö. Det är ett perfekt läge för att locka kunder och skapa en stark närvaro på marknaden. Med en yta på 65 kvm får du tillräckligt med utrymme för att skapa en inbjudande butiksmiljö. Var kreativ och anpassa lokalen efter dina produkter och varumärke.

Kundens bekvämlighet är nyckeln till framgång. Med många gratis parkeringsplatser utanför lokalen gör du det enkelt för kunder att besöka din butik. Det är en extra fördel som ger en smidig shoppingupplevelse. Med en butikslokal på denna attraktiva plats har du möjlighet att skapa mervärde för dina kunder och utmärka dig på marknaden. Det är chansen att bygga upp en stark närvaro och locka uppmärksamhet.

Den här butikslokalen är inte bara attraktiv utan också överkomligt prissatt. Det är din chans att ta steget in i framgångsrik butiksföretagande utan att spränga budgeten.

Är du intresserad? Kontakta oss på 073-240 00 08 för mer information och eventuell visning

Övrig information

Övrigt:

Balouten är ett lokalt företag som specialiserat sig på att matcha fastighetsägare med hyresgäster i hela Skåne. Vi erbjuder lokalförmedling, rådgivning samt uthyrning och förmedling av kommersiella fastigheter. Vår huvudfokus är att hjälpa fastighetsägare att hitta rätt hyresgäst för sina lokaler och att säkerställa att hyresgästerna känner sig trygga och väl omhändertagna under hela uthyrningsprocessen.

Ytor

  • Total yta:

    65 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Kundparkering
Skyltfönster
Skyltläge
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Prisinformation:

11 000 kr ex moms

I hyran ingår:

Värme, skatt

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Ja, utanför butiken

Skyltläge:

Bra skyltläge

Vägbeskrivning:

Skåne län, Malmö kommun, Södra innerstaden stadsdel

Norra Grängesbergsgatan 21