Fabriksgatan 4

Hanaskog , Hanaskog
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

600 m²

Hyra

250 kr/m²/år. Avg. för vatten och el tillkommer. Hyresgästen har eget abonnemang

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Industrilokal med bra läge och flexibel planlösning lämplig för olika branscher

Industri / verkstadsytan är uppdelad i två st. lokaldelar varav den ena är ansluten till godkänd ljeavskiljare och idag inredd som tvätthall. Skiljeväggen går att demontera för att åstadkomma en yta om ca. 400 kvm. med ca. 5 m takhöjd
Båda dessa lokaldelar ligger i markplan och har portar 4x4 m  med sep gångdörr. 4 st nyare värmepumpar (luft/luft) finns för stödvärme. Ytterligare värmekälla kan behövas för riktigt kalla dagar. I tvättavdelningen finns en mindre yta för mekanik eller mindre service och ovan denna ett mindre entresolplan.  
Kontorsdelen innehåller i markplan ett entrérum / reception ett st kontorsrum två st toaletter, ett lunchrum samt ett omklädningsrum med duschar och plats för tvättmaskin  och även här finns en toa. På ovanvån finns tre st kontorsrum, ett arkiv med ståldörr en st toa samt ett mindre konferensrum med sep. trinettekök. Denna byggnadsdel har mek. till och från luft med förvärmd tilluft
Utvändigt på framsidan  är marken asfalterad fram till gatan och på baksidan finns ett rejält tilltaget inhägnat område med låsbara grindar. På innergården finns ytterligare ytor som  idag har extern hyresgäst.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Industri & verkstad 400 250
Kontor 200 250

Ytbeskrivning

Industri / verkstadsytan är uppdelad i två st. lokaldelar varav den ena är ansluten till godkänd ljeavskiljare och idag inredd som tvätthall. Skiljeväggen går att demontera för att åstadkomma en yta om ca. 400 kvm. med ca. 5 m takhöjd Båda dessa lokaldelar ligger i markplan och har portar 4x4 m med sep gångdörr. 4 st nyare värmepumpar (luft/luft) finns för stödvärme. Ytterligare värmekälla kan behövas för riktigt kalla dagar. I tvättavdelningen finns en mindre yta för mekanik eller mindre service och ovan denna ett mindre entresolplan. Kontorsdelen innehåller i markplan ett entrérum / reception ett st kontorsrum två st toaletter, ett lunchrum samt ett omklädningsrum med duschar och plats för tvättmaskin och även här finns en toa. På ovanvån finns tre st kontorsrum, ett arkiv med ståldörr en st toa samt ett mindre konferensrum med sep. trinettekök. Denna byggnadsdel har mek. till och från luft med förvärmd tilluft Utvändigt på framsidan är marken asfalterad fram till gatan och på baksidan finns ett rejält tilltaget inhägnat område med låsbara grindar. På innergården finns ytterligare ytor som idag har extern hyresgäst.

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Kontraktbeskr.:

Indexreglerat hyresavtal.

Tillträde:

Omgående. Tillträde efter överensk.

Utgångshyra kr/m2/år:

250

Hyresinformation:

Avg. för vatten och el tillkommer. Hyresgästen har eget abonnemang

Utförande

Planlösning:

Verkstads/ industrilokal ca 400 kvm. samt kontor/personal i två plan ca 200 kv.

Omgivning

Företag i närheten:

Tarkett AB, Svens flyttningar, Göinge Arnimek, SA-VVS

Skyltläge:

Skyltning mot gatan på fasad möjlig, även möjlighet att montera skylt på baksidan, synlig från riksväg 23.

Fabriksgatan 4