Norr Mälarstrand 34

Kungsholmen , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

182 m²

Hyra

3 900 kr/m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kontor Norr Mälarstrand 34

Unik kontorslokal på Norr Mälarstrand 34 erbjuder en inspirerande arbetsmiljö med imponerande fönster, högt till tak och välskötta detaljer. Med en total yta på 182 kvm fördelat på entréplan (115 kvm) och entresol (67 kvm) utgör den en perfekt plats för olika kontorsverksamheter.

Lokalen utmärker sig genom följande speciella egenskaper:

Fantastiska Fönster: Generösa fönster längs gatan och kajen skapar en ljus och öppen atmosfär, vilket ger en fantastisk utsikt över Norr Mälarstrand.

Ståtlig Entré: En imponerande entré välkomnar besökare till denna unika lokal och ger en känsla av elegans och professionalism.

Välskötta Detaljer: Bevarade detaljer runt trappan ger lokalen karaktär och charm, vilket skapar en atmosfär av historia och tradition.

Flexibel Layout: Med ett stort kök, en WC och ett mötesrum finns möjligheter att anpassa lokalen efter behov. Det finns även potential att avskilja utrymmen eller skapa fler mötesrum vid behov.

Attraktivt Läge: Belägen vid Norr Mälarstrand, erbjuder lokalen ett attraktivt läge för kontorsverksamhet. Den perfekta kombinationen av närhet till vatten och stadsliv gör det till en idealisk plats för olika kontorsaktiviteter.

Sammanfattningsvis utgör denna lokal en unik möjlighet för dem som söker en inspirerande och flexibel arbetsplats med fantastisk utsikt och historisk charm.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 182 3 900

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

3900

Utförande

Antal rum:

3

Norr Mälarstrand 34