Bifrostgatan 50

Pedagogen Park , Mölndal
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

250 - 3 600 m²

Hyra

Tillträde

Q2 2024

Beskrivning

  • Kontor

Vill du jobba centralt i Mölndal och samtidigt ha grönskan runtom dig, spela padel på lunchen eller starta dagen med några längder i Åby nya simhall?

Läget och möjligheterna i och kring Pedagogen Park är unika. På taket i det nya Parkhus 4 skapar vi stora gröna ytor för avkoppling och kreativitet med bland annat en gemensam aktivitetsterrass där du och dina kollegor kan mötas efter arbetstid och göra något trevligt tillsammans. Vad sägs om en shuffleboardutmaning som AW-aktivitet? Eller varför inte starta en padelturnering med övriga företag i huset?

Även insidan präglas av rymd och grönska. Kontoren utformar vi efter era önskemål och med smarta lösningar kan du förändra din yta efter behov. 

Området erbjuder gott om parkeringar och busslinjer direkt utanför. Här finns även fina möjligheter att ta cykeln till jobbet då den kan förvaras torrt och säkert i huset - som även erbjuder omklädnings- och duschmöjligheter.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 250 3 600

Ytbeskrivning

Kontoren utformar vi efter era önskemål och med smarta lösningar kan du förändra din yta efter behov. Fastigheten uppförs med BREEAM-SE EXCELLENT certifiering, vilket bland annat innebär att byggnaden byggs med så liten miljöpåverkan som möjligt. Inflyttning planeras till Q2 2024.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Cykelrum
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Garage (kall)
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Restaurang
Skyltläge
Terrass
WC
RWC

Ekonomi

Tillträde:

Q2 2024

Utförande

Byggår:

2024

Planlösning:

Flexibel planlösning med möjlighet att utformas efter verksamhetsspecifika önskemål.

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

BREEAM

Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.

Källa

Omgivning

Omgivning/natur:

I Pedagogen Park sitter du i en lugn arbetsmiljö med närhet till naturen som främjar kreativiteten och energin. Här är ni granne med Fässbergsdalen och Änggårdsbergen som erbjuder fina promenadslingor att promenera i under lunchen. I Pedagogen Park finns även möjlighet till cirkelträning under lunchen under delar av året tillsammans med andra som arbetar i området.

Företag i närheten:

Handelsbanken, Hager, Flexmassage, Pizzeria Mums, Steinbrenner & Nyberg, Vårdcentral, Folktandvården, Vestia.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Här finns goda parkeringsmöjligheter för besökare till er verksamhet samt för anställda.

Närservice:

ICA nära, vårdcentral, folktandvården, skola, hunddagis, sushi, lunchrestauranger, Mölndals Galleria.

Skyltläge:

Mycket bra skyltläge

Vägbeskrivning:

Pedagogen Park når du smidigt med bil från avfarten Fässbergsmotet från Söderleden och E6/E20.

Kommunikationer

Lokalernas läge erbjuder direkt sammankoppling till Söderleden som tar dig in till Centrala Mölndal och Göteborg på tio minuter. Endast några hundrameter från fastigheten ligger busshållplatsen Jolen norra med bussavgångar till Mölndals resecentrum var 5:e minut. Här finns även goda parkeringsmöjligheter både i garage och utomhus.
Bifrostgatan 50