Eriksgatan 18

Centrum , Enköping
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

85 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik

Liten och praktisk butiksyta uthyres mitt i centrala Enköping

En unik möjlighet att hyra en fantastisk hörnlokal mitt i centrala Enköping precis intill Stora Torget. Lokalen har ordentliga skyltfönster ut mot två vältrafikerade gator och disponerar en butiksyta om 85kvm. Möjligheten finns dock att hyra upp mot ca 500kvm butiksyta. Här finns möjlighet att skapa en liten butik med ett utmärkt skyltläge med närhet till andra butiker, restauranger och träningsanläggningar. Lokalen består främst av en öppen och ljus försäljningsyta samt en mindre del som rymmer WC och förvaring. Väggarna är idag klädda i en träpanel som underlättar upphängning av diverse hyllsystem. Lokalen kan med enkelhet anpassas för just er verksamhet i samråd med fastighetsägaren. Tillträde sker enligt överenskommelse, kontakta oss gärna för en visning!

Ytor

  • Total yta:

    85 m2

Utförande

Planlösning:

Öppen planlösning som är optimal för en butiksverksamhet.

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Området i det centrala Enköping erbjuder närhet till handel, olika restauranger och tjänsteföretag. Här passerar mängder med människor dagligen vilket skapar naturliga flöden som gynnar ert företag. Ett stenkast bort från området ligger skolparken och olika idrottsanläggningar.

Företag i närheten:

All form av närservice som ert företag kan tänkas behöva finns i centrala Enköping.

Kommunikationer

Sju minuters bilväg till E18 samt 4 minuters bilväg till Enköping Station. Goda bussförbindelser i närområdet.
Eriksgatan 18

Om Etableringspartner

En vakant lokal är inte bara en utebliven intäkt, det kan vara en källa till otrygghet som leder till att hela fastigheten blir mindre attraktiv. Långa vakanser är inte optimala för någon och det är precis det vi förhindrar. Med erfarenhet av lokalförmedling och förvaltning av fastighetsbestånd som motsvarar hundratusentals kvadratmeter känner vi oss trygga i de tjänster som vi levererar till fastighetsägare. Vi är fastighetskonsulter med förståelse för helheten.

Etableringspartner

Stenmansgatan 7

632 21 Eskilstuna

www.etableringspartner.se

Fler annonser från Etableringspartner