Neumansgatan 6

Bergsäter , Borås
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

150 - 3 300 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Vi har olika storlekar av kontor, lager och kontorsrum för att passa dina behov och inspirera till framgång.

I dagens digitala era har det traditionella kontoret utmanats, då allt fler människor har vant sig vid att arbeta hemifrån och använda digitala mötesverktyg. Hos oss på Estate Neuman Six tror vi att mötet med dina kollegor och arbetsplatsen är en viktig del av att kunna leverera på jobbet. 

Vi är övertygade om att för att vara effektiv behöver man arbeta från en inspirerande plats. Därför erbjuder vi kontorslokaler som är utöver det vanliga. Vi tror inte på långa kontrakt som binder ditt företag till en lokal i flera år. Istället fokuserar vi på att bygga starka relationer och förståelse mellan oss som hyresvärd och våra hyresgäster.

Vi har olika storlekar av kontor, lager och kontorsrum för att passa dina behov och inspirera till framgång. 

Övrig information

Övrigt:

Här finns det möjlighet att skapa flera kontorsrum på ett modernt co-working-sätt. Eller skapa en kontorslokal anpassat efter flera olika företag och verksamheter.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager & logistik 150 800 600
Kontor 150 2 500 900

Ytbeskrivning

Fastigheten utgörs av en byggnad om ca 2 522 m2 i sex plan fördelade på fem våningsplan och källare samt en mindre garage/lagerbyggnad vid sidan av huvudbyggnaden. Våning 4&5 (ca 420 m2 vardera) har renoverats med ett kök och två badrum på respektive våning samt nya ytskikt. Våningsplanen är sammankopplade via spiraltrappa, och håller en god standard med öppna ytor och bra ljusinsläpp! Våningsplan 2 & 3 (ca 420 m2 vardera) är i dagsläget öppna ytor och man kan därför skräddarsy ytorna efter hyresgästens behov; Entréplan består av lager, kontor eller en blandning av de båda. Sutteräng- plan, 350 m2 : En halv trappa ner från våning 1 finns lager med bra ljusinsläpp och tillgång via två egna lågportar på framsida respektive långsida, trappa och industrihiss. Ytorna är fördelade på två större lagerdelar, pentry och två badrum.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Fiberanslutning
Kök/pentry
Kundparkering
Lasthiss
Lastkaj
Lastport
Mötesrum
Parkering
Serverrum
WC
RWC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Omgående. Omgående

I hyran ingår:

Värme, skatt

Hyresdeposition:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Åkermyntan 12

Byggår:

1958

Renoveringsår:

2018

Planlösning:

Fastigheten utgörs av en byggnad om ca 2 522 m2 i sex plan fördelade på fem våningsplan och källare samt en mindre garage/lagerbyggnad vid sidan av huvudbyggnaden.

Teknisk information

Takhöjd:

3,5 m

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Lokalen kan nås via:

Lastbrygga är nåbar från baksidan vid entréplan och nås genom hela fastigheten via transporthiss.

Ventilation:

Självdrag

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

En grön promenadslinga leder från fastigheten och Neumansgatan upp mot Hulta/Trandared och knyter ihop området med Bergsäter. Även gång- och cykelväg längs med Rosendalsgatan som leder mot Bergsbo/Trandared.

Parkeringsmöjligheter/garage:

En större kommunal parkering finns i anslutning till fastigheten, möjlighet att hyra specifik parperkingsplats intill fastigheten finns också. Möjligheter att installera laddbox osv diskuteras.

Närservice:

Närliggande Stora Coop inhyser både affär och lunchrestaurang, i området finns också Dollar Store samt Ö&B. Lunchrestauranger som "2:a vån" finns en kort promenad mot centrum.

Kommunikationer

Fastigheten är centralt belägen och ligger i närheten av r40 vilket underlättar pendling från såväl Göteborgsregionen som Ulricehamn. Promenadvägen till Borås Centrum är cirka 10 minuter och tillgänglighet till flertalet lunchrestauranger i närheten.
Neumansgatan 6