Järngatan 1

Lomma industriområde , Lomma
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

125 - 5 220 m²

Hyra

Ring för uppgift

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Flexibla lokaler alldeles intill E6 i Lommas industriområde. Dels en separat kontorsbyggnad om ca 360 kvm samt lager/verkstad/kontor om ca 4.860 kvm.

Flexibla lokaler på Järngatan 1 i Lommas industriområde. Dels en separat kontorsbyggnad om ca 360 kvm fördelad på 12 st kontor/konferensrum samt stor/flexibel öppen yta i mitten. Den andra byggnaden (fördelad på 5 delar) är totalt ca 4.860 kvm, där den största delen är kallager samt delar för verkstad samt kontor. Lager 1-4 med lageryta i markplan om ca 3.860 kvm samt ca 600 kvm på plan 2.

Förslag på lämpliga verksamheter;

Lager och Logistikcenter: Med så högt i tak och en stor öppen yta kan lokalen användas för att lagra höga pallstaplar. Det är också möjligt att installera avancerade hyllsystem för effektiv varuhantering.

Produktionsanläggning: För företag inom tillverkningsindustrin skulle lokalen kunna innehålla maskiner och produktionslinjer. Takhöjden kan vara speciellt fördelaktig för maskiner som kräver vertikalt utrymme.

Bilhall eller Fordonsverkstad: Lokalen skulle kunna användas för att visa och sälja fordon, eller som en verkstad för reparation och underhåll av fordon. Entresolplanet kan användas för att förvara reservdelar, däck och fälgar.

Event- och Utställningshall: Högt i tak ger en känsla av rymd som kan vara attraktivt för mässor, konserter eller andra stora event.

Gym eller Sportanläggning: För sporter som kräver höga tak som klättring eller inomhusdrönarracing, eller för att inrymma stora grupper människor för gruppträning eller evenemang.

Filmstudio eller Produktionshus: Takhöjden kan vara fördelaktig för att bygga stora filmset eller för att hänga upp belysning och annan utrustning.

Grossisthandel: Ett utrymme där stora mängder varor kan lagras och sedan säljas vidare till detaljhandeln eller andra företag.

Möbel- eller Storvaruhus: Tillräckligt med plats för att visa stora möbeluppsättningar eller andra stora föremål, med entresolplanet som extra lagringsutrymme.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 125 485
Industri & verkstad 275
Lager & logistik 784 4 460

Ytbeskrivning

Anpassningsbara och mycket flexibla ytor. Lager 1-4 med lageryta i markplan om ca 3.860 kvm samt ca 600 kvm på plan 2.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Fiberanslutning
Kök/pentry
Kundparkering
Lastport
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Hyresinformation:

Ring för uppgift

Utförande

Fastighetsbeteckning:

LOMMA 27:8

Planlösning:

Flexibla lokaler. Går att dela efter behov. Dels en separat kontorsbyggnad om ca 360 kvm fördelad på 12 st kontor/konferensrum samt stor/flexibel öppen yta i mitten. Den andra byggnaden (fördelad på 5 delar) är totalt ca 4.860 kvm, där den största delen är kallager samt delar för verkstad samt kontor.

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Goda kommunikationer till E6, butiker och lunchrestauranger på gångavstånd.

Omgivning

Företag i närheten:

Fastigheten ligger bra placerad nära E6:an. I området finns där KåKå, matbutik, restaurang, biltvätt, bensinmack m.m. Med några minuter i bil tar ni er till Lomma centrum och hamn där ni hittar ett bra utbud av trevliga restauranger.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering finns.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen på ett strategiskt läge med närhet till både kollektivtrafik och ringvägar. Busshållplats finns på kort gångavstånd från fastigheten. E6 nås på några minuter med bil från fastigheten.
Järngatan 1