Söderbymalmsvägen 6B

Haninge , Handen
Spara Dela
Söderbymalmsvägen 6B
Spara
Dela
Yta

130 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Anpassningsbar kontorslokal med industrikänsla i Handens företagsområde

Fastighet med representativ entré, goda parkeringsmöjligheter med stor lasthiss. Byggnaden är miljöcertifierad enligt Miljöbyggnad iDrift och det utreds även att installera solceller på taket.

Grönytor och lugna villakvarter direkt inpå knuten, men fortfarande närhet till service och goda kommuniktationer. Hör av er för mer info!

Haninge är en av Sveriges snabbast växande kommuner. 
År 2030 siktar man på 30 000 invånare i stadskärnan som just nu genomgår en stor omvandling.

I Haninge finns cirka 6,800 verksamma företag, bland dem återfinns till exempel Coca Cola, Dagab och PostNord.

Handens företagsområde ligger i centrala Haninge mellan Dalarövägen och väg 73/Nynäsvägen. Majoriteten av området används för industriändamål. Här finns en stor variation av olika verksamheter inom bland annat logistik, bilföretag, kontorsverksamheter och mindre verkstäder. Området ligger i direkt närhet till Port 73 som är en stor handelsplats med cirka 40 butiker och restauranger. Inom gångavstånd finns även Haninge centrum med ett stort serviceutbud. 

Handen pendeltågsstation ligger ca två kilometer från fastigheten. Härifrån tar pendeltåget 23 minuter in till Stockholm city. Med bil är man inne i stan på 15-20 minuter tack vare närheten till väg 73/Nynäsvägen. Området trafikeras även av flertalet busslinjer.

Ytor

  • Total yta:

    130 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Lasthiss
Omklädningsrum
Parkering
Serverrum
Skyltläge
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Söderby 1:819

Våningsplan:

2 av 2

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

Miljöbyggnad

Certifieringen Miljöbyggnad är ett av de vanligaste certifieringssystemen för byggnader i Sverige. För att en byggnad ska hålla för en certifiering ställs krav på inomhusmiljön, energieffektiviseringskriterier och vilka material som använts. Byggnaden bedöms av en oberoende specialist. En Miljöbyggnadscertifiering är giltig i 10 år eller tills dess att en större ombyggnation görs. Byggnaden kan få brons, silver eller guld i betyg.

Källa

Söderbymalmsvägen 6B