Drottninggatan 31

GÖTEBORG
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

33 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Liten kontorslokal med bra ljusinsläpp

Nu finns äntligen en mindre lokal om 33 kvm för uthyrning. Lokalen har tre stora fönster som ger ett fint ljusinsläp. Pentry finner du i anslutning till entrén och toaletten finns precis utanför. Detta är en perfekt kontorslokal för det mindre bolaget. Varmt välkommen att kontakta oss för visning.

Ytor

  • Total yta:

    33 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Utförande

Våningsplan:

3

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Drottninggatan ligger nära flera större shoppinggallerior, omgiven av restauranger med alla sorters mat samt flertal kontor för att enkelt kunna möta upp sina kunder.

Närservice:

Du har tillgång till all service du kan tänka dig, restauranger, apotek etc. Precis runt hörnet går spårvagnar och bussar. Ett stenkast bort ligger Brunnsparken och Centralstationen.

Kommunikationer

Stenkast från en av Göteborgs största hållplatser, nämligen Brunnsparken.
Drottninggatan 31

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder