Karolinska vägen 18

Solna , Solna
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

216 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking
  • Restaurang & café
  • Skola, vård & omsorg
  • Övrigt

Prisvärd vårdlokal på gamla Karolinska, Hagastaden. Unikt område där goda samverkansmöjligheter finns med universitet, näringsliv och hälso- och sjukv

.

Övrig information

Övrigt:

Att hyra av Locum Vi ser fram emot att ha dig som hyresgäst. Locum förvaltar, bygger och utvecklar två miljoner kvadratmeter vårdfastigheter åt vår ägare Region Stockholm. Genom engagemang, innovation och samverkan erbjuder vi sjukvården och invånarna i länet attraktiva och hållbara vårdmiljöer. Vi bedriver förvaltningen av våra vårdfastigheter systematiskt med en väl fungerande skötsel och drift som bas. Tillsammans med våra driftentreprenörer på sjukhusen arbetar vi varje dag för att se till att värme, vatten, el, medicinska gaser och ventilation fungerar som det ska. Ett sjukhus är en komplex fastighet. Här finns många tekniska system som måste fungera dygnet runt, året runt för att den livsviktiga vården ska kunna bedrivas.

Ytor

  • Total yta:

    216 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

I hyran ingår:

Värme, el

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Haga 4:18

Planlösning:

I norra Hagastaden ligger Solna sjukhusområde. Här finner ni de gamla sjukhusbyggnaderna byggda på 30-talet. Fastighetsbeståndet innehar både kontor/administrations-lokaler och vårdlokaler som passar mottagningsverksamhet eller slutenvård. Just den här lokalen har många möjligheter då den också passar som butik. Lokalen presenteras med några foton och även illustrationer som visar exempel på hur lokalen kan inredas. Passar inte denna lokal? Hör av dig så ser vi om det finns andra möjligheter!

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Området har närheten till storstadens puls samtidigt som Hagaparkens lugn ligger ett stenkast bort. Ett unikt område där goda samverkansmöjligheter finns med universitet, näringsliv och hälso- och sjukvård.

Närservice:

Inom 10 minuters promenad finns restauranger, matbutiker, systembolag, apotek och träningsanläggningar.

Kommunikationer

Till området är det goda kommunikationer med flertalet busslinjer i tät trafik. E4:an/Essingeleden går snabbt att nå.
Karolinska vägen 18