Anna Marias väg 8

Handen , Handen
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

3 868 m²

Hyra

Lokalen är belägen i Handen med ett lugnt och avskilt läge med fina omgivningar. I direkt närhet finns ett skogsområde med promenadmöjligheter.

Tillträde

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Skola, vård & omsorg
  • Övrigt

Att hyra av Locum

Vi ser fram emot att ha dig som hyresgäst. Locum förvaltar, bygger och utvecklar två miljoner kvadratmeter vårdfastigheter åt vår ägare Region Stockholm. Genom engagemang, innovation och samverkan erbjuder vi sjukvården och invånarna i länet attraktiva och hållbara vårdmiljöer.

Vi bedriver förvaltningen av våra vårdfastigheter systematiskt med en väl fungerande skötsel och drift som bas. Tillsammans med våra driftentreprenörer på sjukhusen arbetar vi varje dag för att se till att värme, vatten, el, medicinska gaser och ventilation fungerar som det ska. Ett sjukhus är en komplex fastighet. Här finns många tekniska system som måste fungera dygnet runt, året runt för att den livsviktiga vården ska kunna bedrivas.

Övrig information

Övrigt:

Att hyra av Locum Vi ser fram emot att ha dig som hyresgäst. Locum förvaltar, bygger och utvecklar två miljoner kvadratmeter vårdfastigheter åt vår ägare Region Stockholm. Genom engagemang, innovation och samverkan erbjuder vi sjukvården och invånarna i länet attraktiva och hållbara vårdmiljöer. Vi bedriver förvaltningen av våra vårdfastigheter systematiskt med en väl fungerande skötsel och drift som bas. Tillsammans med våra driftentreprenörer på sjukhusen arbetar vi varje dag för att se till att värme, vatten, el, medicinska gaser och ventilation fungerar som det ska. Ett sjukhus är en komplex fastighet. Här finns många tekniska system som måste fungera dygnet runt, året runt för att den livsviktiga vården ska kunna bedrivas.

Ytor

  • Total yta:

    3868 m2

Bekvämligheter

Balkong
Kök/pentry
Konferens
Lastkaj
Mötesrum
Parkering
Reception
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Hyresinformation:

Lokalen är belägen i Handen med ett lugnt och avskilt läge med fina omgivningar. I direkt närhet finns ett skogsområde med promenadmöjligheter.

Utförande

Planlösning:

Söker du en lokal för vård och administration kan den här lokalen vara något för dig. Hyr alla tre planen eller en del av lokalen, det är flexibelt utifrån dina behov. Egen entré finns på bottenplanet.

Omgivning

Vägbeskrivning:

Du tar dig enklast till lokalen med bil via Nynäsvägen eller med pendeltåg till Haninge station och sedan buss 838 hållplats Tuvvägen.

Anna Marias väg 8