Linnégatan 76

Östermalm , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

150 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Omomsad kontorslokal ett stenkast från Karlaplan

Nu finns möjligheten att hyra ett kontor på ca 150 kvm med en härlig balkong och utsikt över lummiga Linnégatan. Lokalen ligger enbart fem minuters promenad från både Karlaplan och Djurgården.

Planlösning

Lokalen har idag en rumsindelad planlösning med sex stycken rum i varierande storlekar, varav vissa lämpar sig bra som mötesrum. Från ett av rummen nås en trevlig balkong. Utöver detta finns även ett pentry med rymlig pausarea, samt två stycken WC, varav en med dusch. 

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen på Östermalm mittemellan Karlaplan och Djurgården. Här är man omgiven av flertal parker och härliga kvarter med restauranger och caféer. Ett härligt lugn samtidigt som stadens puls finns runt hörnet.

Service

Lokalen ligger endast ett par minuters promenad från Karlaplan där all tänkbar service finnes. I området finns ett stort utbud av caféer och restauranger. Närhet till bland annat Djurgården och Östermalmstorg.

Kommunikationer

Tunnelbanans röda linje nås efter en kort promenad till Karlaplan och tar dig vidare till T-centralen efter ca 5 min. Flertalet busslinjer trafikerar även området. Kort promenadavstånd till Strandvägen där det finns möjlighet att ta både buss och spårvagn till City och Djurgården.

 

 

Ytor

  • Total yta:

    150 m2

Linnégatan 76