Karlstorpsvägen 116

Karlstorp , Trollhättan
Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

5 000 000 kr

Begärt pris

2 000 000 kr

Bransch

Restaurang & café

Beskrivning

  • Restaurang & café

Gatukök med en väletablerad verksamhet som enkelt kan drivas vidare framgångsrikt inom Sibylla franchise eller lämna Sibylla.

Passa på nu finns en möjlighet att förvärvaTrollhättans populäraste gatukök som bedrivs i egen ägd fastighet och är en väl etablerad verksamhet som enkelt kan drivas vidare framgångsrikt inom Sibylla. Fortsätt bedriva som franchise eller lämna Sibylla om man så vill och drivas med annat concept som restaurang verksamhet. Möjligheterna är stora och för rätt person kan detta utvecklas än mer.

Övrig information

Övrigt:

En väletablerad verksamhet och egen fastighet med utmärkt läge.

Ekonomi

Antal anställda:

6

Pris:

2 000 000 kr

Prisinformation:

Förväntat pris minst 2 MSEK

Omsättning:

5 000 000 kr

Utförande

Företagsnamn:

GARBÉNS GATUKÖK AB

Bransch:

Restaurang & café

Startår:

2004

Utrustning som medföljer:

Egen fastighet på arrenderad mark (av Circle K), alla inventarier som behövs i ett väl fungerande gatukök.

Verksamhet:

Populär Sibylla fastfood verksamhet med egen fastighet med utmärkt läge nära E45, gymnasieskola och vid bensinstation i Trollhättan. Gatuköket har en stabil omsättning och läget har skapat en bred kundbas av passerande och många lokala stamgäster från skolorna, alla bostäder och företag i området med ytterligare möjlighet att växa. Restaurangen är väldigt väl planerad och helt fullutrustad med allt som behövs för att effektivt och proffsigt kunna erbjuda ett stort utbud av olika rätter och tillbehör. Kyl och frys rum samt fullt utrustat kök med all utrustning (se lista & Foto) Fint i ordning och möjlighet att sitta inne i en restaurangdel och äta. Här finns också uteservering sommartid. Den svenska snabbmatskedjan Sibylla är ett utmärkt val för dig som letar efter en snabb lunch. Här mättar hamburgare, grillrätter, sallader och korv i en mindre restaurang strax utanför Trollhättans centrum. Sibylla är ett av Sveriges mest välkända varumärke. En del av den svenska folksjälen. Över 140 aktiva franchiseföretagare samverkar under samma namn och bildar en av Sveriges ledande fastfood-kedjor. Med bland annat gemensamma inköp och central marknadsföring innebär det förmånliga priser och kostnadseffektiva reklaminvesteringar. Dessutom erbjuds det kompetensutveckling för både ägare och de anställda. Hemsida https://www.sibylla.se/ Öppettider f.n. måndag – fredag 10 – 20, lördag – söndag 11 – 20

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Goda parkeringsmöjligheter.

Närservice:

Nära Circle K bensinstation

Skyltläge:

Verksamheten ligger nära väg med bra skyltläge.

Kommunikationer

Nära till allmänna kommunikationer med buss
Karlstorpsvägen 116