Krönsborgs gränd 2A

Vimmerby , Vimmerby
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

150 m²

Pris

2 200 000 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Industri & verkstad
Lättskött industrifastighet i nybyggd industrilänga i nytt industriområde i Vimmerby. Fastigheten består av två fastighetsdelar som slagits ihop och där en ytterligare del byggts upp inomhus som omfattar ett kök med matdel, ett duschutrymme, ett kontor samt lager. Det nybyggda området omgärdas av stängsel med en grind. Utvändiga ytor är asfalterade samt fastigheten har två stora portar. Idag ägs fastigheten av en målerifirma men byggnaden kan användas till det mesta.

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Varmlager 1 90
Kontor 1 60
Tomtarea 653

Ekonomi

Taxeringsvärde:

10 000 kr

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Pris:

2 200 000 kr

Teknisk information

Byggnad: Industribyggnad

Byggnadstyp: Industri

Byggår: 2022

Beskrivning: Platta på mark, pelare och balkar i limträ , väggar i sandwichelement, in-och utvändig beklädnad är plåt med mellanliggande isolering. Papptak, isolerglasfönster samt två industriportar. Invändigt är tillbyggt personalutrymmen med toalett/dusch och kök med matplats. Kontorsrum. Invändigt i byggnaden är det betonggolv och plåtväggar i lager, köket har laminatgolv och målat tak och golv, kontor med heltäckningsmatta och i övrigt målade ytor, Fastigheten är delvis inhägnad och försedd med grind. Utvändiga ytor är asfalterade. Uppvärmning, kylning och ventilation Luftvärmepumpar samt direktverkande el och golvvärme i wc/dusch. Ventilation är självdrag. Elcentral med styrning för lås och belysning. Vatten och avloppstyp Kommunalt vatten och avlopp. TV/internet Bredband finns i form av fiber.

Krönsborgs gränd 2A

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 butiker och 1250 medarbetare runtom i hela landet och i Spanien. Våra lokala butiker drivs av engagerade franchisetagare och koncernen ägs av över 700 medarbetare. Svensk Fastighetsförmedling har under flera utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vårt syfte är att skapa ett hållbart boendeliv för många människor. I över 85 år har vi skapat nya erbjudanden och utvecklat mäklarbranschen. 2023 förmedlade vi 20 000 bostäder till ett värde av ca 51 miljarder kronor. Koncernen består i dag av Svensk Fastighetsförmedling, Ordna Bolån och HouseID.

Svensk Fastighetsförmedling

Storgatan 52

598 37 Vimmerby

www.svenskfast.se

Fler annonser från Svensk Fastighetsförmedling