Västra Bangatan 48B

Via industriområde , Kumla
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

388 m²

Pris

3 495 000 kr

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Butik
  • Lager & logistik
Fastigheten är belägen i Via industriområde på Västra storgatan 48 i Kumla och kombinerar kontors- och lagerutrymmen. Idag används fastigheten av ett hantverkarföretag inom VVS branschen men kan med fördel användas för egen verksamhet inom olika branscher. Huvudbyggnaden är i ett plan med lokalyta 223 m2. Vid ingången till byggnaden finns en välkomnande reception och besöksyta men som idag används som ett kontor. Här finns även 4 separata kontorsrum, 1 konferensrum samt ett modernt IKEA-kök med matplats som renoverades ca 2019. Separat wc och omklädningsrum. På andra änden av byggnaden finns en butiksdel med lagerutrymme. En lastkaj finns i anslutning till lagerdelen för enkel hantering av varuleveranser. Utöver huvudbyggnaden finns en fristående lagerbyggnad på 165 m2 med fem portar, samt ett varmlager med ytterligare en port. Fastigheten är inhägnad och har en stor asfalterad gård för parkering och uppställning. Effektivt värmesystem med bergvärme vilket bidrar till lägre driftskostnad. Kontakta ansvarig mäklare för bokade visningar!

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Separat lagerbyggnad 1 165
Kontor och lager 1 223
Tomtarea 2 978

Ekonomi

Taxeringsvärde:

1 242 000 kr

Driftskostnad:

68 093 kr/år

Pris:

3 495 000 kr

Teknisk information

Byggnad: KONTORSBYGGNAD

Byggnadstyp: Kontorsbyggnad

Byggår: 1946

Beskrivning: Tak - Betongpannor, omlagt med pannor, läkt och papp ca 2018 Fasad - tegel/trä Grund - Torpargrund Fönster - 3-glas Kontorsbyggnad i 1-plan med byggår 1946. Lokalyta 223 m2. RUMSBESKRIVNING Entré till RECEPTION/BESÖKSYTA på ena gaveln av huset. Idag används ytan som ett möblerat KONTOR. 4 KONTORSRUM med laminat eller plastmatta på golv. KONFERENSRUM med laminat. IKEA KÖK med matplats, renoverat ca 2019, plastmatta, 2 st inbyggda micro, kyl/frys, laminatbänkskiva. Sep WC med tvättställ, klinkergolv, vägghängd wc. OMKLÄDNINGSRUM med plastmatta, duschrum (ej färdigställt), tvättho, grovingång. I andra gaveln finns BUTIK/LAGER med betonggolv, grovingång från gaveln på huset där lastbrygga finns. GROVENTRÉ från baksidan med klinker. HALL med klinker, städskrubb. VIND Arkiv Uppvärmning, kylning och ventilation Uppvärmning - Vattenburna radiatorer via bergvärme installerat ca 2014. Ventilation - självdrag Vatten och avloppstyp Kommunalt vatten och avlopp.

Byggnad: LAGERBYGGNAD

Byggnadstyp: Lager

Byggår: 1980

Beskrivning: Fasad - plåt Tak - plåt Grund - asfalt/betongplatta Ventilation - självdrag Fristående LAGERBYGGNAD med 5 portar, asfaltsgolv. I byggnaden finns också ett varmlager/verkstad med betonggolv, 1 port, direktverkande el.

Västra Bangatan 48B