Stuartsgatan 1

Västra Götaland , Borås
Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

1 300 000 kr

Begärt pris

Bransch

Handel & e-handel

Beskrivning

  • Handel & e-handel

Spar tid och pengar med vår smarta patenterade transportkärra

Multi Trolley är en transportkärra som inte liknar någon annan. Multi Trolley bygger på en patenterad metod som innebär att en person kan göra två personers jobb och samtidigt arbeta både säkert och ergonomiskt. Slutresultatet blir faktiskt en lite enklare vardag – något som är svårt att uppnå med en vanlig transportkärra.

Övrig information

Övrigt:

Multi Trolley är en flyttvagn som bygger på mer än 40 års erfarenhet från flyttbranschen. Erfarenheterna har med tiden omvandlats till effektiva metoder. Dessa metoder är på sätt och vis inbyggda i Multi Trolley – man kan faktiskt säga att den lika mycket är en arbetsmetod som en flyttvagn. När Multi Trolley nu exporteras till stora delar av världen bär den med sig alla våra erfarenheter. Forskning visar att fyra av fem personer någon gång i livet får ont i ryggen. Att arbeta med tunga lyft ökar risken markant. Vår vision är att våra metoder och vår flyttvagn ska bidra till en enklare och säkrare arbetsmiljö för alla som flyttar möbler och andra otympliga föremål. Idag köps all material in till vagnarna som sedan packas i kartonger som sedan skickas direkt ut till kund. Det arbete som krävs är montage utav gummilist, etikett. Ett enkelt bolag att förvärva för den som vill ha extra likvid in till befintligt bolag då det inte krävs mkt extra arbete för att sälja en färdig produkt. Enkelt att flytta verksamheten till annan ort.

Ekonomi

Omsättning:

1 300 000 kr

Resultat:

Vinst

Utförande

Företagsnamn:

Multi Trolley AB

Bransch:

Handel & e-handel

Antal kunder:

100

Verksamhet:

Multi Trolley AB är idag ett dotterbolag till Wisecure AB. Verksamheten ligger i samma lokaler som moderbolaget i Borås. Efter mer än 40 år flyttbranschen har vi lärt oss att ett genomtänkt arbetssätt och en smart transportvagn överträffar muskelstyrka. Idag underlättar Multi Trolley vardagen i stora delar av världen – exempelvis på skolor, sjukhus, och hos möbelhandlare.

Stuartsgatan 1