Ryttarhalsvägen 15

Kungens Kurva , Kungens kurva
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

965 m²

Pris

60 000 000

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Butik
  • Lager & logistik
- Totalt uthyrbar yta om 2 780 kvm - Uppdelat på 5 enheter. - Kommunikationsvänligt läge - Ny detaljplan på väg Möjlighet att förvärva en kommersiell fastighet på attraktiv adress i Kungens kurva. Fastigheten innefattar tre separata uthyrbara kontorsdelar, en butik i bottenplan samt både hög och låglager. Gott om parkeringsytor på inhägnad fastighet. Fastigheten är placerad i det nya detaljplanområdet för Kungens kurva som nu arbetas på i kommunen. Fastigheten är både enkel att ta sig till med bil eller busskommunikationer. En bra investeringsmöjlighet med god avkastning. Idag är ett kontor samt lagerytan uthyrd till ett bolag samt en annan hyresgäst hyr butiksytan. Kontakta fastighetsmäklaren för mer info.

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Parkering 70 875
Exploateringsyta 1 90
Tomtarea 4 404

Ekonomi

Taxeringsvärde:

42 600 000

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Pris:

60 000 000

Hyresintäkter:

3 500 000 /år

Teknisk information

Byggnad: 1

Byggnadstyp: Hyreshuslokal

Byggår: 2008

Beskrivning: Mycket fint kontorshus med butik i bottenplan. Totalyta om 2 780 fördelat om 4 separata lokaler samt lager. Fastigheten är belägen på attraktiv adress i Kungens kurva.

Byggnad: Huvudbyggnad

Byggnadstyp: Hyreshuslokal

Byggår: 2008

Beskrivning: Vatten och avloppstyp Kommunalt

Omgivning

Omgivning/natur:

Kungens kurva är ett expansivt område som är under detaljplaneändring. Här är tanken att ett nytt bostadsområde ska uppföras (se gärna länken nedan) Området är idag etablerat med shopping, matvarubutiker samt restauranger. Kommunikationer Det är väldigt enkelt att ta sig till Kungens kurva med bil via E4;an. Kommunalt tar ni tunnelbana till Skärholmen alternativt Fruängen och därefter en kort busstur.

Ryttarhalsvägen 15

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 butiker och 1250 medarbetare runtom i hela landet och i Spanien. Våra lokala butiker drivs av engagerade franchisetagare och koncernen ägs av över 700 medarbetare. Svensk Fastighetsförmedling har under flera utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vårt syfte är att skapa ett hållbart boendeliv för många människor. I över 85 år har vi skapat nya erbjudanden och utvecklat mäklarbranschen. 2023 förmedlade vi 20 000 bostäder till ett värde av ca 51 miljarder kronor. Koncernen består i dag av Svensk Fastighetsförmedling, Ordna Bolån och HouseID.

Svensk Fastighetsförmedling

Gröndalsvägen 2 0tr

147 30 Tumba

www.svenskfast.se