Blåsåsvägen 1

Lunde , Lunde
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

163 m²

Pris

700 000 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Bostad
  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Hotell

Villa om 163 kvm med stor företagsdel, perfekt för egen verksamhet eller billigt boende.

Fastigheten Lunde 1:94 är belägen på Blåsåsvägen 1 i Lunde, ca 9 km sydost om Kramfors och 3,5 mil norr om Härnösand. Omgivande bebyggelse är blandad och utgörs av villor samt av handel- och småindustrier.

Fastigheten är lämplig för småskalig industri, lager eller verkstad i kombination med bostad i form av en villa om 163 kvm.

Huvudbyggnaden är uppförd 1930 och en totalrenovering påbörjades under 2023 med syfte att skapa rum för uthyrning, men kan även användas för privat boende.

Visning av fastigheten äger rum efter överenskommelse i varje enskilt fall. Vänligen anmäl intresse till konkursförvaltningen.

Konkursboet förbehåller sig fri prövningsrätt samt rätt att när som helst slutföra förhandlingarna med en intressent utan föregående meddelande till övriga intressenter. Det ligger således i samtliga budgivares intresse att inkomma med ett bud eller, i ett första skede, en intresseanmälan snarast möjligt.

För ytterligare information kontaktas konkursförvaltare Oscar Sundholm.

Övrig information

Övrigt:

Då fastigheten säljs av ett konkursbo kommer det i köpekontraktet tas in en friskrivningsklausul där konkursboet friskriver sig från alla fel eller brister i fastigheten.

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Bostad 1 163
Tomtarea 6 735

Ekonomi

Taxeringsvärde:

379 000 kr

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Pris:

700 000 kr

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kramfors Lunde 1:94

Teknisk information

Byggår: 1930

Blåsåsvägen 1