Bergkällavägen 28

Bredden , Sollentuna
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

2 500 m²

Pris

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Industritomt
  • Lager & logistik
  • Övrigt

Uppställningsyta om 2 500 kvadratmeter hyrs ut på industrifastighet i väletablerade Bredden

ENDAST UTHYRNING UTAV MARK FÖR UPPSTÄLLNINGSYTA. EJ TILL SALU.

Nu finns möjlighet att hyra mark om ca 2 500 kvm i Sollentuna, Bredden. Marken kan anpassas för ert behov, det finns exempelvis möjlighet att grusa/asfaltera och stängsla in ytan. 

Bredden (tidigare kallat InfraCity) är ett väletablerat företagsområde som är strategiskt beläget mellan Stockholm och Arlanda. E4:an nås på ett par minuter med bil, centrala Stockholm på cirka 25 min och Arlanda på cirka 15 minuter. Det här är en modern, flexibel och komplett företagpark med lättindustri, lager, handel och brett serviceutbud. 

Bekvämligheter

Inhägnad
Uppställningsyta
Delad infart
Asfalterad
Grusad

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Omgivning

Omgivning/natur:

Flera grönområden finns för exempelvis en lunchpromenad eller löptur. Det planeras för ett bostadsområde i närheten, vilket kommer att göra området ännu mer levande med service dygnet runt.

Företag i närheten:

Bauhaus, SATS, Tesla, Swedbank, Lambertsson, Cramo, Mekonomen

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsplatser finns på fastigheten.

Närservice:

Brett serviceutbud i form av köpcenter, restauranger, matbutiker, gym, företagshälsovård, tandläkare, apotek, butiker, hotell etc.

Skyltläge:

Det tillgängliga läget bredvid E4:an gör det inte bara lättåtkomligt, utan ger också en hög synlighet och ett fantastiskt skyltläge. Som företag är Bredden därför en utmärkt plats att etablera sig på.

Vägbeskrivning:

Nära anslutning till E4

Kommunikationer

Närmsta hållplats "Bergkällavägen", bussar går regelbundet med anknytning till pendeltåg Rotebro, Kallhäll samt Upplands Väsby och till tunnelbanan Kista (blå linje). Med bil nås E4an inom ett par minuter, Stockholm C 25 min, Uppsala 35 min och Arlanda på ca 15 minuter.
Bergkällavägen 28