Älvsby industriväg 11A

Älvsby Industriområde , Värmdö
PDF Spara Dela
PDF
Spara
Dela
Yta

508 m²

Pris

Tillträde

Beskrivning

  • Industri & verkstad

Nyuppförd industri-/lagerfastighet

Denna nybyggda industri-/lagerbyggnad är en utmärkt fastighet för olika industriella ändamål eller lagerverksamhet. Förberett för kök och wc samt entresolplan. Byggnaden är strategiskt belägen i expansiva Älvsby industriområde på Värmdö.

Planlösning

Fastighetsinformation:

  • Byggyta 508 kvm bottenvåning fördelat på industri/lagerdel
  • Förberett för entresolplan med en golvyta om ca 245 kvm
  • Höjd: Inkdustri/lagerdel till taknock är ca 7,5 m, kök/wc/halldel under entresolplan ca 3,7 m

 

Fasadöppningar: Fasta fönster, gångdörrar och portar enligt planritningar. Port till lager/industridel 4 x 4,5 m övriga två portar 4 x 3,5 m. 

Avsättningar samt avlopp: Enligt planritningar. Golvrännor anslutna till oljeavskiljare.

Brandvarnare: Ingår i erforderlig omfattning.

Beskrivning:

Den första delen om 337 kvm är idealisk för industriella ändamål och lagerverksamhet. Med en takhöjd på cirka 7,5 meter till taknock ger denna del generöst utrymme för hantering, lagring och tillverkning av varor. Den öppna planlösningen möjliggör effektiv användning av utrymmet och lämpar sig väl för olika typer av industriella verksamheter.

Den andra delen om cirka 171 kvm kompletterar den industriella delen perfekt. Här finns förberet för faciliteter som dusch/WC och kök för att möta personalens behov. 

Denna beskrivning ger en översikt över de olika komponenterna och detaljerna som ingår i fastigheten enligt planritningar och specifikationer. För mer detaljerad information rekommenderas en personlig visning av fastigheten och en genomgång av alla dokument och avtal.

Omgivning

Kommunikationer

Övrigt

Övrig information

Servitut:

Officialservitut väg

Planbestämmelser:

detaljplan: För del av älvsby 1:13 m fl,älvsby ängar (2015-03-25)

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Other 508
Tomtarea 1 521

Ekonomi

Typkod:

411 - Industrienhet, tomtmark

Teknisk information

Byggår: 2023-2024

TV: Fiber

Grund: Betongplatta

Stomme: Stål

Fasad: Plåt

Vatten/avlopp: Kommunalt VA

Uppvärmning: Bergvärme

Älvsby industriväg 11A

Om Bjurfors Näringsliv

Vi kan kommersiella fastigheter - Transaktioner, fastighetsvärderingar, ombildningar, brf-lokaler samt lokaluthyrning. Bjurfors Näringsliv har pågående uppdrag över hela Sverige och finns representerade i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi är en stark partner på den kommersiella marknaden, med höga ambitioner och omfattande kontaktnät, vilket är nyckeln till att hitta rätt köpare. Vi har under våra drygt 30 år inom kommersiella transaktioner byggt upp ett omfattande nätverk med bland annat fastighetsinvesterare, fastighetsbolag, byggaktörer, finansiärer, förvaltare, jurister och konsulter. Detta för att du som kund ska kunna vända dig till och få en trygg och lönsam helhetslösning. Vi kommer överens om vad som passar dig bäst i en försäljning, offmarket till vårt gedigna kontaktnät eller publik marknadsföring.

Bjurfors Näringsliv

Arenavägen 39, 16 tr

121 77 Johanneshov

www.bjurforsnaringsliv.se

Fler annonser från Bjurfors Näringsliv