Grossist inom bygg

Ospecifierad ort
Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

1 000 000 kr

Begärt pris

Bransch

Bygg och entreprenad

Beskrivning

  • Bygg och entreprenad

Ett handels och grossistbolag för proffs, vilket innebär att kärnan i verksamheten utgörs av inköp, försäljning och logistikhantering. För att de delarna ska fungera perfekt, behöver en rad andra funktioner vara på plats.

Företagets experter har jobbat många år i branschen och vi vet vad som krävs för att vara ett stabilt och attraktivt företag som levererar hållbara helhetslösningar byggprojekt.

Företaget levererar helhetsbehovet kvalitetsvaror till marknadsledande priser.

Över 13 000 artiklar. 

VA SORTIMENT

Markavloppssystem markrör,väg- och valvtrummor, dränering , tryckrörssystem, brunnssystem & betäckningar, dag- och regnvattensystem, gabioner, fiberduk, geomembran, markrännor

VVS SORTIMENT

HT system, enskilt avlopp, fett- och oljeavskiljare, ramar i aluminium, odörfilter, plastkopplingar, dagvattenhantering, detektor.

KABELSKYDD SRN/SRS/SRE

Kabelskyddsrör, delbara kabelskyddsrör, kabelskyddsslang, kabelbrunnar, tryckrör, fiberrör, delbara rör, böjar & tillbehör.

 

BYGG SORTIMENT

Byggbeslag, Tak, Golv, Grund, Vägg, Spik & Skruv, Detektorer, Bamboodeck.

JÄRNVÄG SORTIMENT

Betongkanalisation , pastkanalisation,brunnar,durkplåtslock/aluminiumlock,inredningsdetaljer brunnar, kabelskyddsrör, dräneringsrör, kontaktledningsstolpar, fiberduk/Geotextil, ballastmatta optorör  

TRÄDGÅRD SORTIMENT

Trädgårdsredskap blomlådor/krukor design/regntank 

Ekonomi

Prisinformation:

Kontakta mäklaren. Delägarskap är även aktuellt.

Omsättning:

1 000 000 kr

Resultat:

Vinst

Utförande

Företagsnamn:

Grossistföretag inom VA, VVS, Bygg, järnväg, kabelskydd och trädgård.

Bransch:

Bygg och entreprenad

Verksamhet:

Företaget är ungt och snabbväxande. De söker delägare, partner riskkapital men kan även sälja bolaget.


Om TACTIC Företagsförmedling

TACTIC Företagsförmedling bildades 1991 och är en av Sveriges ledande företagsmäklarkedjor med kontor från Malmö till Luleå och har huvudkontor i Stockholm. Vi har fn cirka 20 företagsmäklare. Vi arbetar som företagsmäklare och transaktionsrådgivare med hela transaktionskedjan vid försäljningar och köp av företag i intervallet 5 -200 mio samt vid värderingar. Sedan 2019 är vi partnerägda. Från att börja fundera på en företagstransaktion till en genomförd affär är det många steg. Våra mäklare hjälper dig genom hela processen. Du får hjälp med råd, analys och värdering och vi hjälper med dina skattefrågor. Tveka inte att ta kontakt!

TACTIC Företagsförmedling

Box 388

301 09 Halmstad

www.tactic.se

Fler annonser från TACTIC Företagsförmedling