Enreprenadstödjande bemanning

Ospecifierad ort
Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

40 000 000 kr

Begärt pris

Bransch

Bygg och entreprenad

Beskrivning

  • Bygg och entreprenad

Entreprenadstödjande företag inom väg & anläggning, järnväg, spårväg & tunnelbana samt betong och brokonstruktion.

Företaget bemannar entreprenadprojekt.  Flera nytecknade avtal är skrivna och förandlingar om nya avtal pågår. Företaget kan tänka sig att ta in en delägare eller sälja. Det är ett snabbväxande företag.

De erbjuder tjänster som resursstöd, konsultstöd, maskinstöd och enreprenadstöd inom väg & anläggning, järnväg, spårväg & tunnelbana samt betong och brokonstruktion.

Ekonomi

Prisinformation:

Kontakta mäklaren. Även delägarskap är aktuellt.

Omsättning:

40 000 000 kr

Resultat:

Vinst

Utförande

Företagsnamn:

Bemanningsföretag till entreprenad.

Bransch:

Bygg och entreprenad

Startår:

2019

Verksamhet:

Ett entreprenadstödjande företag som startades 2019 men över 25 års kompetens inom infrastruktur. Genom sin historia har de stor erfarenhet, nätvärkande och kunskap som de gärna delar med en köpare. Levererar tjänster till olika sektorer och beställare över hela landet som bygger infrastruktur. Företaget tillför kompetens, och kunnande till kunder inom infrastruktursektorn. De levererar heltäckande tjänster inom VÄG & ANLÄGGNING – JÄRNVÄG, SPÅRVÄG & TUNNELBANA samt BETONG, BRO KONSTRUKTION som omfattas av ny- och ombyggnadsprojekt.


Om TACTIC Företagsförmedling

TACTIC Företagsförmedling bildades 1991 och är en av Sveriges ledande företagsmäklarkedjor med kontor från Malmö till Luleå och har huvudkontor i Stockholm. Vi har fn cirka 20 företagsmäklare. Vi arbetar som företagsmäklare och transaktionsrådgivare med hela transaktionskedjan vid försäljningar och köp av företag i intervallet 5 -200 mio samt vid värderingar. Sedan 2019 är vi partnerägda. Från att börja fundera på en företagstransaktion till en genomförd affär är det många steg. Våra mäklare hjälper dig genom hela processen. Du får hjälp med råd, analys och värdering och vi hjälper med dina skattefrågor. Tveka inte att ta kontakt!

TACTIC Företagsförmedling

Box 388

301 09 Halmstad

www.tactic.se

Fler annonser från TACTIC Företagsförmedling