Andersvägen 4-6

Solna , Solna
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

2 365 m²

Pris

Tillträde

Enl. ÖK

Beskrivning

  • Bostad
  • Butik

Vacker, stambytt hyresfastighet i Solna. Byggnaden innehåller 32 lgh och tre lokaler om ca 2 061 m². Råvind om ca 304 kvm BOA (bygglov sökt).

Nu ges möjligheten att förvärva en vacker, välskött hyresfastighet med spännande läge i ett av Solnas mest expansiva områden. Kort gångavstånd till bl.a. Hagaparken, Arenastaden med Mall of Scandinavia och Friends Arena samt kommunikationer i form av bussar och pendeltåg (Solna station) som ligger i nära anslutning till kommande T-banestationen (gula linjen). Försäljningen genomförs genom en överlåtelse av samtliga aktier i det fastighetsägande bolaget.

Fastigheten, med friköpt tomt, är bebyggd med ett flerfamiljshus uppfört 1931. Fastigheten bebyggdes av ägarfamiljen. Byggnaden har en total uthyrningsbar area om c:a 2 061 m², fördelat på 32 lgh om c:a 1 840 m², varav fem lgh om c:a 278,5 m² är uthyrda med avstående från besittningsskydd, och tre lokaler om c:a 221 m². Råvind med fantastisk volym, där nuvarande ägare sökt bygglov för åtta nya vindslägenheter om totalt ca 303,5 m² BOA.

Två eleganta entréer från Andersvägen 4 och 6. Samtliga lägenheter har tidstypiska säkerhetsdörrar. Oinredd vind som till viss del utgörs av lägenhetsförråd. Källarplanet utgörs av tre butikslokaler, nya lägenhetsförråd från Troax och äldre träförråd, undercentral, elcentral och tvättstuga samt mangelrum. Trevlig innergård.

Lägenheterna är i storlekarna 48-72,5 m² fördelat på 1-2 rok, med en genomsnittlig area om c:a 57,5 m². God standard i merparten av lägenheterna. Samtliga lägenheter har elspisar. Inga öppna spisar.

Fastigheten är väl omhändertagen och man har låtit genomföra flera renoveringar. Under 1997 genomfördes en ombyggnation som bl.a. innefattande stambyte, byte av el-stigare, tak, fasad, aluminiuminklädnad av fönster, fjärrvärmeundercentral, tvättstuga, lägenhetsdörrar m.m. Sedan ombyggnationen har man låtit renovera ett par lägenheter.

Fastigheten omfattas av en detaljplan som vann Laga kraft 1945. Planen anger bostadsändamål.

Övrig information

Övrigt:

Fredegårds Fastighetsbyrå etablerades 1960. Vi är en av de ledande aktörerna inom förmedling av bostadsrätter, villor, sjöställen och hyresfastigheter. Under de senaste åren har vi haft förmånen att förmedla ungefär 80 hyresfastigheter i Stockholm. Titta gärna in på vår hemsida, fredegard.se under Kommersiella för lite mer om oss och ett urval av våra referensobjekt.

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Bostad 32 1 840
Butik 3 221
Råvind (bygglov sökt) 8 304
Tomtarea 1 265

Ekonomi

Taxeringsvärde:

62 752 000 kr

Tillträde:

Enl. ÖK

Prisinformation:

På förfrågan.

Hyresintäkter:

3 550 000 kr/år

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Solna Formen 9 och 12

Teknisk information

Byggår: 1931

Renoveringsår: 1997

Uppvärmning: Fjärrvärme

Andersvägen 4-6