Varbergsvägen 420

Horred , Horred
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

243 m²

Pris

4 600 000 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Bostad
  • Kontor

Varmt välkommen till "Varbergsvägen 420" en fastighet i centrala Horred med gångavstånd till allt som ett smidigt vardagsliv behöver.

Denna välskötta fastighet innehåller i dagsläget 2 lägenheter samt en kontorslokal. Med hyresintäkter på 384 000 kr och låga driftkostnader utgör detta en perfekt första investering eller ett sätt att utöka en befintlig portfölj med en stark enhet som genererar stabila och lönsamma intäkter både på kort och lång sikt. Besiktningsprotokoll och energideklaration hittar du under dokument, välkommen!

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Bostad 2 243
Tomtarea 586

Ytbeskrivning

Suterrängplan: På suterrängvåning är det i dagsläget en kontorslokal. Här har man 3-4 kontor, ett kopiatorrum med anslutande rum för förvaring av kontorsmaterial. Ett stort kök , toalett, dusch, och ytterligare ett rum till förvaring. Det är vattenburen golvvärme på hela källarplan (finns även radiatorer) samt en luft/luft värmepump. Huset värms upp av fjärrvärme och VA är kommunalt. Denna lokal har en hyra på 16 000 kr / månaden. (Denna hyresgäst kan skriva på för två år till att hyra lokalen.) Entréplan (3:a): Entréplan - Har endast målats om. Denna lägenhet är en 3:a och hyran är 10 000 kr / månad (hyresgäster får stå för el själv). Har en inglasad altan. Övre våning (2:a): Totalrenoverat lägenheten på 2:a våning 2007. Denna lägenhet är en 2:a och hyran är 6000 kr/ månad (hyresgäster får stå för el själv). Har en balkong. Utvändigt: Dränerat på ovansidan av fastigheten 2010

Bekvämligheter

Balkong
Besöksparkering
Dusch
Fiberanslutning
Kundparkering
Parkering
WC

Ekonomi

Taxeringsvärde:

1 144 000 kr

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Driftskostnad:

62 200 kr/år

Pris:

4 600 000 kr

Hyresintäkter:

384 000 kr/år

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Mark Sjöby 2:17

Teknisk information

Byggår: 1930

Grund: Suterrängkällare

Stomme: Trä. Betong/cementsten

Fasad: Träpanel

Tak: Betongpannor. Underliggande gummiduk samt mindre plåttak på vidbyggd k

Fönstertyp: 3-glas (från 07/08)

Ventilation: Självdrag

Uppvärmning: Fjärrvärme. Luft/luft-värmepump

Energiklass: D

Omgivning

Omgivning/natur:

Om man vill bo vackert och söker det perfekta läget så är Horred det rätta valet. Horred är en idyllisk lantbruksbyggd som är vackert integrerad i en omväxlande natur, med höga berg, Viskans dalgång, sjöar och cykel- och vandringsleder. Det är svårt att inte uppfyllas och påverkas positivt av det lugn man upplever i Horred.

Företag i närheten:

Något som satt prägel på orten är den stora möbelfabriken Horreds Möbel. Sedan finns även Ekelund, som är ett linneväveri med all produktion i den egna fabriken i Horred.

Närservice:

Med alla tänkbara servicebekvämligheter så är Horred ett utmärkt val för barnfamiljen som siktar på att slå ner sina bopålar och trivas med livet.

Kommunikationer

Horreds läge, som den sydligaste orten i Marks kommun, gör närheten till Varberg påtaglig. Kuststaden och havet ligger bara tre mil bort. Och för pendlaren finns det järnvägsförbindelse mellan Borås och Varberg, med Horred och dess station ungefär mittemellan. Kinna och Skene ligger ännu närmare, men lika naturligt är det att arbeta i och pendla till Kungsbacka och Göteborg. Bussförbindelsen till Kungsbacka är utmärkt. Till Göteborg tar man sig snabbt genom att köra Helsjövägen, via Fjärås och Kungsbacka.
Varbergsvägen 420