Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

1 199 999 kr

Begärt pris

Bransch

Tjänsteföretag

Beskrivning

  • Tjänsteföretag

Spännande scale-up bolag inom delningsekonomin som erbjuder nyttjande av båt som tjänst med franchisekoncept.

VÅG är ett  scale-up  bolag inom delningsekonomin som erbjuder nyttjande av båt som tjänst. Bolaget äger egen teknikplattform för bokning och tekniska lösningar för att hantera allt praktiskt kring båtar. Bolaget har etablerat ett franchisekoncept med kraftig tillväxt för att tillhandahålla sina tjänster.

VÅG har ett nära samarbete med det lokala näringslivet och för franchisetagare och samarbetspartners finns möjlighet till en rad tilläggsintäkter i form av tilläggstjänster och exponering. Förutom möjligheten att belägga vakanta båtplatser.

För rätt ny ägare / investerare i VÅG finns goda möjligheter att expandera kraftigt utan motsvarande kostnadsökningar. 

Övrig information

Övrigt:

Våg erbjuder goda möjligheter till expansion, nationellt, i Norden och i Europa. Företaget har tillgångar i form av tekniska lösningar för att hantera båtar (monitorering, upplåsning etc) och som har ytterligare tillämpningsområden. Ett väldigt spännande högprofilbolag att investera i vad gäller varumärke.

Ekonomi

Omsättning:

1 199 999 kr

Resultat:

Vinst

Utförande

Företagsnamn:

VÅG Scale-up, 2024 lönsamt med mycket goda förutsättningar till tillväxt

Bransch:

Tjänsteföretag

Startår:

2022

Verksamhet:

Våg är ett scale-up bolag inom delningsekonomin som erbjuder nyttjande av båt som tjänst. Bolaget äger egen teknikplattform för bokning och tekniska lösningar för att hantera allt praktiskt kring båtar. Bolaget har etablerat ett franchisekoncept med kraftig tillväxt för att tillhandahålla sina tjänster. För rätt ny ägare / investerare finns goda möjligheter att expandera kraftigt utan motsvarande kostnadsökningar.