Gevärsgatan 10

Berga , Helsingborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 436 m²

Pris

12 000 000 kr

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik

Fin lager- och kontorsfastighet belägen på Berga endast ca 400 m från Maria Station.

Med bra läge på Berg ligger denna välbyggda fastighet som är ger en lageryta på 1 236 kvm och kontor på 225 kvm. Nuvarande ägare avser att skala ner på sin verksamhet under 2024 och kan överlåta fastigheten tomställd för ny ägare. Man kan eventuellt tänka sig att sitta kvar som hyresgäst på en begränsad yta. Fastigheten ligger en kort promenad på ca 400 m från Maria Station där Pågatågen tar dig till Knutpunkten på bara några minuter.  

Har du ett företag med 5-10 anställda och behov av stort lager eller verkstadsutrymme är detta en perfekt fastighet! Området är väl etablerat sedan många år med bilfirmor, byggvaruhus m m och har även ett flertal olika lunchställen att välja på. Här kan du äga ditt anpassningsbehov och kontrollera dina lokalkostnader som alternativ till en marknadshyra. 

I kontorsdelen ges plats för två kök/lunchrum, showroom samt 5-6 kontorsplatser (fler om man tar showroom i anspråk för kontor). Kontorsytan uppgår 225 kvm, allt i markplan. 

Lagerytan mäter 1 211 och har en invändig höjd på ca 3,65 - 4,25 m till tak. Ytor för kontor och lager är hämtade från Fastighetsutdraget, Lantmäteriet. 

Byggnaden är uppförd på betongplatta och har stomme och bjälklag av lättbetong till större del. Kontorsdelen mot Gevärsgatan har fasad av tegel och skivmaterial.På taken ligger papp, genomgången och delvis bytt 2021.

Fastigheten överlåtes i bolagsform utan avdrag för latent skatt. Bolaget heter RSK Fastighet i Helsingborg AB och äger endast fastigheten Bössan 10. Aktieöverlåtelseavtal kommer att innehålla sedvanlig friskrivningsklausul avseende fastigheten. 

Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Jan Hellemarck för prospekt och mer information. 

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Kontor 1 225
Varmlager 1 1 211
Tomtarea 1 800

Ytbeskrivning

Kontorsytan består av 5-6 kontorsplatser, två kök/lunchrum samt ett större showroom. Lagerdelen består av in- och överbyggd passage med port från Gevärsgatan och en öppen hall med med takhöjd ca 3,65 m - 4,25 m. Fungerar även för industri/verkstad. Vid uthyrning till olika hyresgäster går det att dela av lagerhallen ganska enkelt och skapa tre separata skepp med egna portar och hög säkerhet.

Bekvämligheter

Fiberanslutning
Kök/pentry
Kundparkering
Lastport
Mötesrum
Restaurang
Serverrum
Verkstad
WC

Ekonomi

Taxeringsvärde:

3 377 000 kr

Pris:

12 000 000 kr

Prisinformation:

Utgångspris, avser underliggande fastighetsvärde.

Gevärsgatan 10