Biltvätt med stor potential

Göteborg
Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

1 400 000 kr

Begärt pris

700 000 kr

Bransch

Övrigt

Beskrivning

  • Övrigt

En välfungerande och praktisk biltvätt med stor potential är till salu. Biltvätten består både av handtvätt och automattvätt.

Passa på och ta över en välfungerande och praktisk biltvätt och bilrekond på ett mycket attraktivt läge i en ort nära Göteborg!

Biltvätten har stor potential och ligger på ett toppläge vid en bensinstation med många passerande bilar. Biltvätten är välbesökt och omtyckt i orten och har många återkommande kunder. Man har fina och fräscha lokaler som är väl planerade och anpassade för verksamheten.

Lokalerna består av en tvätthall med egen port för maskintvätt, en tvätthall med egen port för handtvätt och en mindre och praktisk kundmottagning.

Tvätthallen för maskintvätt sköts helt automatiskt där det finns en betalstation innanför porten där kunden själv betalar. Dessutom finns det ett installerat smart system som läser av nummerskylten på bilar för återkommande avtalskunder för att sedan faktureras i efterhand.

Tvätthallen för handtvätt har egen port och är välanpassad med all nödvändig utrusning och tillbehör för handtvätt.

Kundmottagningen är liten och praktisk och har egen ingång. På andra våningen finns det ett litet rum som används som vilorum för anställda.

Ett absolut utmärkt tillfälle för dig som söker en välfungerande och lättskött biltvätt.

Kontakta oss för mer information och bokning av visning!

Information om namn, adress och övrig detaljerad info lämnas efter påskrift av sekretessavtal. Observera att man inte får kontakta personalen i verksamheten på egen hand. All kontakt sker via Royal Business Center i enlighet med säljarens önskemål.

Fakta om objekt

Begärt pris: 700 000 kr (Obs! tidigare pris 850 000kr)

Hyra: 32 000 kr exkl. moms

Yta: ca 162 kvm

Omsättning: ca 1 400 000 kr

Pris

700 000 kr

Ekonomi

Pris:

700 000 kr

Omsättning:

1 400 000 kr

Utförande

Bransch:

Övrigt