Vändvägen 8D

Väsjön , Sollentuna
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

217 m²

Pris

2 200 000 kr

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik

Vändvägen8D

Lokal överlåtes i populära Väsjön Företagspark i Sollentuna intill Frestavägen

Det unika med Väsjön Företagspark är att du som företagare äger din egen lokal istället för att hyra den. Det ger dig inte bara en tryggare investering, utan också större möjligheter att anpassa lokalen efter dina specifika behov.

I Väsjön företagspark finns det dessutom många grannföretag att samarbeta och skapa synergier med. Vi har en stabil förening med låg avgift, vilket ger dig som ägare en trygg och ekonomiskt fördelaktig lösning för ditt företags framtida behov.

En lokal i detta område en fantastisk möjlighet för dig och ditt företag att etablera er på en strategiskt viktig plats med närhet till allt. Kontakta oss idag för att boka en visning och upplev själv hur denna plats kan förbättra din företagsverksamhet.

Om du letar efter perfekta lokaler för ditt företag är Väsjön Företagspark det självklara valet. Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig att hitta din drömlokal.

Lokalen är föredelad på två plan samt ett entresolplan och nås via lastport och personingång. Utanför lokalen finns det avlastningszon på ca 36kvm som ingår. 

Övrig information

Övrigt:

Ta del av detaljerad information om lokalen genom att klicka upp dokument Väsjön Företagspark.

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Kallager 127
Kontor 90
Tomtarea 217

Bekvämligheter

Fiberanslutning
Lastport

Ekonomi

Tillträde:

Omgående

Pris:

2 200 000 kr

Prisinformation:

Avgift: 6 981kr/mån

Omgivning

Kommunikationer

Med endast ca 5 km till Sollentuna Centrum och ca 20 km till Stockholm (Norrtull) är det enkelt att ta sig till både stad och land. Dessutom finns det utmärkta kommunikationsmöjligheter med närheten till trafikplats Häggvik, där E4 Förbifart Stockholm kommer att ansluta till E4 Uppsalavägen, Norrortsleden och det lokala vägnätet
Vändvägen 8D