Fagerskogen 14

Skälby , Enköping
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

495 m²

Pris

7 995 000 kr

Tillträde

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Övrigt

En helt unik fastighet med många nyttjandeområden!

Bostadsvillan har en hög charmfaktor och karaktär. Belägen i Fagerskogen med utmärkt pendlarläge och närhet till både affärsområde, restauranger och resecentrum. Bostadshuset är om ca 200 kvm, fördelat på 8 rok, varav 4-5 sovrum. I boendet utmärker sig det eleganta köket som är inrymt i torndelen med hela 6,5 meter i takhöjd. På övre plan finns en exklusiv spa-, ångbastu- & relaxavdelning med jaccuzzi och med utgång till balkong i västerläge. Fastigheten är om hela 12 514 kvm och här finns flertal byggnader; uthuslänga inrett som kontor om ca 54 kvm, Stall/maskinhall om ca 250 kvm, timrad gäststuga, bastustuga med vedeldad bastu, vedbod samt dubbelcarport. Den välskötta fastigheten har renoverats och tillbyggts genom åren och har en hög standard. Fantastisk, lummig trädgård med parkliknande äppelodling . 
Den vackra och ljusa vinterträdgården uppfördes 2010 och har direkt utgång till den stora uteterrassen. Beläget i bästa söderläge med många soltimmar under dagen. Öppet upp till nock, stora glaspartier samt öppningsbara vikdörrar ger enormt fint ljusinsläpp och rymd. 

Det finns gott uppställningsplatser framför Stallet/maskinhallen. En väldränerad paddock om 28x50lpm med belysning finner ni också på fastigheten. 

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mera information.

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Kallager 1 240
Bostad 1 200
Kontor 1 55
Tomtarea 12 514

Bekvämligheter

Balkong
Besöksparkering
Cykelrum
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Garage (kall)

Ekonomi

Pris:

7 995 000 kr

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Enköping Skälby 12:12

Planlösning:

En helt unik fastighet med många nyttjandeområden! Bostadsvillan har en hög charmfaktor och karaktär. Belägen i Fagerskogen med utmärkt pendlarläge och närhet till både affärsområde, restauranger och resecentrum. Bostadshuset är om ca 200 kvm, fördelat på 8 rok, varav 4-5 sovrum. I boendet utmärker sig det eleganta köket som är inrymt i torndelen med hela 6,5 meter i takhöjd. På övre plan finns en exklusiv spa-, ångbastu- & relaxavdelning med jaccuzzi och med utgång till balkong i västerläge. Fastigheten är om hela 12 514 kvm och här finns flertal byggnader; uthuslänga inrett som kontor om ca 54 kvm, Stall/maskinhall om ca 250 kvm, timrad gäststuga, bastustuga med vedeldad bastu, vedbod samt dubbelcarport. Den välskötta fastigheten har renoverats och tillbyggts genom åren och har en hög standard. Fantastisk, lummig trädgård med parkliknande äppelodling . Den vackra och ljusa vinterträdgården uppfördes 2010 och har direkt utgång till den stora uteterrassen. Beläget i bästa söderläge med många soltimmar under dagen. Öppet upp till nock, stora glaspartier samt öppningsbara vikdörrar ger enormt fint ljusinsläpp och rymd. Det finns gott uppställningsplatser framför Stallet/maskinhallen. En väldränerad paddock om 28x50lpm med belysning finner ni också på fastigheten. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mera information.

Teknisk information

Byggår: 1940

Renoveringsår: Löpande

Fagerskogen 14