Exportgatan 42

Öster - Centralt , Norrköping
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

460 m²

Pris

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
Tillfälle att förvärva en riktigt fin fastighet med bra läge på Risängen. Ett centralt läge vid Risängen ligger denna kontors/verkstadsfastighet om ca 500 kvm och med byggrätt om ca 100 kvm. Hela fastigheten är disponibel för en ny köpare, stora möjligheter finns att bygga om och anpassa fastigheten till olika verksamheter. Entrédörrar finns på fastigheten båda gavlar och det finns två separata trappor upp till det övre plan ifrån respektive entré. I dagsläge finns 13st kontorsrum, 2st större kontorslandskap, lager, kök, omklädningsrum, 5st wc samt dusch på båda våningsplan. Hela fastigheten om 830 kvm är inhägnad och det finns gott om parkeringsplatser och uppställningsplatser. En vattenskada skedde i fastigheten under januari, Stort renoveringsarbete pågår just nu genom försäkringsbolaget och här finns möjligheter för en ny köpare att vara med i tidigt skede och sätta sin egen prägel. Varmt välkomna att kontakta oss för en privatvisning.

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Summa plan 1 + Plan 2 1 460
Tomtarea 830

Ekonomi

Driftskostnad:

75 000 /år

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Verkstaden 7

Teknisk information

Byggnad: Exportgatan 42 Huvudbyggnad

Byggnadstyp: 1,5 planshus

Byggår: 1964

Beskrivning: 1996 - Ombyggd och delvis renoverad under senaste år. Fjärrvärmeväxlare. Kyld tilluft. Datanät är draget. Linoleummatta i de flesta rum samt målad vit väv på väggarna. Stort pausrum/kök med 20 sittplatser, utrustat med 4 mikrovågsugnar, 2 kylar, diskmaskin och 2 kokplattor. Omklädningsrummet rymmer 17st klädskåp sam dusch, wc och handfat. Inbrottslarm, larmklass 2. Passagessystem typ RCO. 1st bubbel elbilsladdare.

Fasad: Tegel och trä

Uppvärmning: Fjärrvärme

Omgivning

Omgivning/natur:

Området Öster är belägen mellan centrala Norrköping och Oxelbergen. I Norrköping city finns all tänkbar kommersiell service så som mataffärer, klädbutiker, apotek, caféer och restauranger. Oxelbergen är området som är känt för att vara otroligt lugnt och barnvänligt. Trots sina ynka 5 min från stadskärnan känns området som en oas från stadens liv och rörelse. Här finns både hyreshus, bostadsrättshus och villor vilket har gjort att åldern på områdets invånare är varierat. För barnfamiljen finns både dagis och skola samt en fin lekpark i Oxelbergsparken med klätterställningar, gungor och pulkabacke. Oxelbergsparken har ett trevligt promenadstråk som är populärt bland träningsentusiaster men även de som vill ta en enklare och rofylld promenad till fågelkvitter. Området har även en egen vårdcentral och en Coop Nära butik för enklare inköp. Shopping finner vi ca 5-7 min promenad in till city där det finns flera gallerior med butiker och restauranger för alla smaker.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det går att beställa tillstånd för boendeparkering av Norrköpings kommun och på så sätt ha möjlighet att parkera i området Öster till reducerat pris, 300kr/mån.

Närservice:

I området finns en Coop Konsum affär samt Lidl på Lindövägen. Du hittar apotek, mataffärer och vårdcentral i Norrköping city.

Kommunikationer

Längs med Östra promenaden går 2:ans spårvagn som tar dig från Oxelbergen till både Hageby, Eneby och självklart city samt Resecentrum. Från Lindövägen kan man kliva på buss 116 som går mellan Södertull och Lindö. För den som pendlar till Finspång så går buss 42 från Östra Station. Från samma station går även fyra olika bussar tilll Linköping.
Exportgatan 42