Ljusårsvägen 100

Bergsjön , Göteborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 650 m²

Pris

10 700 000

Tillträde

Beskrivning

  • Bostad
I Bergsjön saluförs nu en fastighet i gott skick som idag är tomtställd. Fastigheten har renoverats löpande sedan 2003. 2003 gjordes en omfattande renovering av ventilation samt hela våningsplan 3. Här finns möjligheten för bolaget att etablera sig, alternativt för fastighetsägaren att hyra ut. Genomgående fräscha ytor med lageryta i bottenplan med 2 markportar, en takhöjd om c.a 4,2 meter samt dusch, tvättstuga och toalett. Andra våningsplanet består idag av en oinredd yta, dock finns flertalet toaletter och ett kök. Tredje våningsplanet har drivits av en vårdcentral och är inredd med bl.a 15 kontor/ rum, 2st väntrum, kök, 1 reception samt 5-6 toaletter. Detta våningsplan har även en stor balkong. Fastighetens totala uthyrbara yta c.a 1650 kvm exklusive trapphus. Hiss finns. Uppskattade hyresintänkter är cirka 1 567 500 kr / år. Uppskattade drift och underhållskostnader är cirka 309 750 kr /år. Nuvarande fastighetsägare arrenderar idag intilliggande tomtmark om c.a 1850 kvadrat av Göteborgs Stad, främst för parkering. Årlig kostnad år 2024: 64 356 kr. Fastigheten tillsammans med arrendeområdet är idag inhägnad med ett 3 meter högt industristaket. Telia Teknikfastigheter AB har via arrendeområdet ett servitut gällande access till Bergsjötornet vilket innebär att de äger rätt att passera det inhägnade området samt erhålla nyckel till grinden. Säljes i AB. Kontakta Rebecka på Relier för mer information samt för visning.

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Kontor 2 1 100
Industri 1 550
Tomtarea 3 436

Ekonomi

Pris:

10 700 000

Prisinformation:

utgångspris

Hyresintäkter:

1 567 500 /år

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Bergsjön 58:1

Teknisk information

Byggnad: 1

Byggnadstyp: Kommersiell Fastighet

Byggår: 1966

Grund: Betongplatta

Stomme: Betong

Fasad: Tegel/plåt

Tak: Yttertak Gummiduk

Fönstertyp: 2-glas

Ventilation: Mekanisk till/frånluft med roterande värmeväxlare

Uppvärmning: Fjärrvärme

Hiss: Ja

Byggnad: 2

Byggår: 1966

Omgivning

Omgivning/natur:

Den närmaste omgivningen består av flerbostadshus och industriområdena Ögärdet samt Bergsjödalen. Bergsjön erbjuder en härlig kombination av natur och levande storstad. Den vackra badsjön Bergsjön gav sitt namn åt trakten och är ett självklart utflyktsmål året om. På Allum, som nås på 10 minuter med bil, kan ni göra stora matinköp eller shoppa i över 100 butiker. Här finns något för alla. Närheten till daghem, fritidshem och skolor gör att Bergsjön passar utmärkt för barnfamiljen. Det finns totalt 16 kommunala förskolor, sex kommunala grundskolor samt fyra dagbarnvårdare och fyra friskolor. För studenten som pluggar inför sin framtida karriär, finns flera alternativ in till Göteborgs olika universitet. Spårvagn 7 och 11 tar er exempelvis in till storstadspulsen på omkring 20-30 minuter.

Närservice:

Närmaste service finns runt Rymdtorget och i Bergsjön Centrum erbjuder bekvämligheter som Apotek, grönsakshandel, pizzeria, vårdcentral, Ica Supermarket, Café, frisör m.m.

Kommunikationer

Fastigheten har ett bra läge intill Rymdtorget som ligger cirka 9 kilometer nordost om centrala Göteborg. Kommunikationerna är mycket goda och man når trafiklederna E20 och E45 inom 5 minuters bilfärd. Från hållplatsen Bergsjövängen går buss 58 med täta turer in till Göteborg C. En åktur som tar 30 minuter. Det går även att åka spårvagn 7 och 11 från Teleskopgatan, Galileis Gata alt. Komettorget vilket tar er till Göteborg C på 20-25 minuter. Från Gärdsåsgatan går buss 58 med täta turer in till Göteborgs centrum. En åktur som tar ca 20 minuter.
Ljusårsvägen 100

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Kungsgatan 41

411 15 Göteborg

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor