Repslagaregatan 42

Centralt , Norrköping
Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

800 000 kr

Begärt pris

995 000 kr

Bransch

Vård & Hälsa

Beskrivning

  • Vård & Hälsa

Välkommen till Elegant relax spa, en plats av fullständig avkoppling och förnyelse. Här erbjuds en oas av lugn där varje besök är en resa mot välbefin

Unik Investeringsmöjlighet: Elegant Spa & Relax i Norrköping! Är du på jakt efter en lönsam verksamhet inom wellness-branschen? Upptäck Elegant Spa & Relax – en exklusiv spaanläggning i hjärtat av Norrköping. Denna unika affärsmöjlighet erbjuder inte bara en stark etablerad kundkrets utan även en plats fylld av potential och tillväxtmöjligheter. Om Verksamheten: Elegant Spa & Relax har etablerat sig som en premiumdestination för avkoppling och välbefinnande. Med sin centrala placering och sin ryktbarhet, den lojala kundbasen och goda omdömena resulterar verksamhetens framgång och potential. Tillväxtpotential: Branschen för wellness och avkoppling växer stadigt, och med rätt strategi finns det stor potential för ytterligare expansion och diversifiering av tjänster. Nya ägare kan utforska möjligheter såsom utökade behandlingserbjudanden, wellness-retreater eller samarbeten med lokala företag. Flexibel Förvaltning: Med ett etablerat system för bokningar och kundhantering kan verksamheten drivas effektivt. Den nuvarande ledningen är också villig att erbjuda en smidig övergångsperiod för att säkerställa kontinuitet och framgång. Investera i Framtiden: Med en växande efterfrågan på kvalitativa avkopplings- och wellness-tjänster, är detta en optimal tidpunkt att investera i en bransch med ljus framtid. Elegant Spa & Relax erbjuder en färdig plattform att bygga vidare på och skapa en än mer framgångsrik verksamhet. Sälj inte bara en tjänst, investera i en livsstil. Elegant Spa & Relax är inte bara en verksamhet, det är en möjlighet att göra skillnad i människors liv genom avkoppling och välbefinnande. Ta chansen att bli en del av denna spännande resa! Omsättning 800 000 kr/år Driftkostnader: Lokalhyra: 126 720 kr/ år Tillägg avfall och värme: 42 156kr/år Parkering 2 platser: 6 504 kr/år

Ekonomi

Antal anställda:

1

Pris:

995 000 kr

Prisinformation:

utgångspris

Omsättning:

800 000 kr

Resultat:

Vinst

Utförande

Bransch:

Vård & Hälsa

Startår:

2021

Utrustning som medföljer:

All utrustning i lokalen ingår.

Verksamhet:

Spaverksamhet

Omgivning

Omgivning/natur:

Välkommen till centrala Norrköping. Här finns trevliga promenadstråk längs med promenaderna. Shopping, nöjesliv och mysiga restauranger.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det går att beställa tillstånd för boendeparkering av Norrköpings kommun och på så sätt ha möjlighet att parkera till reducerat pris, 250 kr/mån. I parkeringshuset Ankaret kan man hyra parkeringsplats för 450 kr/månad utan tak och 775 kr/månad under tak.

Närservice:

I centrum finns all tänkbar service med restauranger, banker, butiker m.m.

Kommunikationer

Från Norrköpings resecentrum avgår bussar för tätorts- samt länstrafik. Härifrån åker du även spårvagn inom Norrköping, och tåg och bussar till bland annat Stockholm, Göteborg och Malmö.
Repslagaregatan 42