Industrigatan 8

Härnösand
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

10 598 m²

Pris

8 000 000 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Lager & logistik
Fastighet med centralt läge och bra tillgänglighet i direkt anslutning till norra infarten i Härnösand. Fastigheten ligger mycket nära E 4 med tusentals bilister dygnet runt och är därigenom lätt att nå och har dessutom en stor potential att nå bästa tänkbara exponering. Inriktningen för området är industri, tjänster och handel. Fastigheten, är indelad i två stora byggnader. Den ena byggnaden inrymmer verkstadslokal, kontor, personalutrymmen och lager. Lokalen är utrustade med lastportar. Den andra byggnaden har inrymt butik och verkstad. Tomten är på 10 598 kvm med hårdgjord samt inhägnad mark med låsbara portar. Stor parkerings- och uppställningsyta på tomten för större lastfordon. Här finns gott om utrymme för att bygga ut eller bygga ytterligare byggnader.

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Industri 1 10 598
Tomtarea 10 598

Ekonomi

Taxeringsvärde:

1 871 000 kr

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Driftskostnad:

234 124 kr/år

Pris:

8 000 000 kr

Teknisk information

Byggnad: 1

Byggnadstyp: Produktionslokal

Byggår: 1954

Byggnad: 2

Byggnadstyp: Lager

Byggår: 1981

Byggnad: Huvudbyggnad

Byggnadstyp: Industri

Beskrivning: Grund: betongplatta. Stomme: stål, betong och plåt. Takbeklädnad: Plåt. Uppvärmning, kylning och ventilation Uppvärmning: vattenburen, bergvärme, luftvärmepumpar och en pellets varmluftspanna. Ventilation: mekanisk. Vatten och avloppstyp Vatten och avlopp: Kommunalt vatten och avlopp.

Omgivning

Omgivning/natur:

Området kring Industrigatan ligger ca 3 km från Härnösands centrum och bara några minuter från E4:ans norra påfart. Hela området erbjuder mycket god tillgång till bra service med flera stora varuhus, butiker och restauranger. Det är ett område med blandade verksamheter såsom lager, kontor, handel, högteknologi och mindre verkstäder.

Kommunikationer

Området har goda kommunikationer.
Industrigatan 8