Verktygsvägen 7

Verktygsdammarna , Tyringe
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

Begärt pris

4 995 000 kr

Bransch

Hotell & turistföretag

Beskrivning

  • Hotell & turistföretag

Drömmer du om ett eget Bed & Breakfast? Nu har du chansen att förvärva den här unika villan i centrala Tyringe, med naturen som närmsta granne!

Möllegården B & B till salu. Tillfälle att förvärva detta B & B som varit i drift i 40 år med ett väl inarbetat gästunderlag och god beläggning.

Gården består av 2 byggnader, totalt 396 kvm. I huvudbyggnaden, som är 310 kvm, ryms privatbostad med 5 rum/kök samt glasveranda och 4 uthyrningsrum, reception, matsal samt kök.

”Lillstugan”, som är 86 kvm, rymmer 5 uthyrningsrum samt kök.

Samtliga rum är dubbelrum med separata sängar.

Lokaler och rum är väl underhållna och gården har 8,1 i betyg på Booking.com

Försäljningen avser fastighet samt hotellrörelsen.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig mäklare

Övrig information

Övrigt:

Allmän fakta om B&B - 9 uthyrningsrum, varav 8 dubbelrum, 20 bäddar och 1 fyrbäddsrum, samt god beläggning.

Ekonomi

Pris:

4 995 000 kr

Prisinformation:

Kontakta mäklaren

Utförande

Bransch:

Hotell & turistföretag

Startår:

1983

Verksamhet:

Huvudbyggnaden: Entrén in i detta B&B består av en trevlig reception med oljat ekstavsparkett på golvet och golv/fönsterkarmar i grön Kolmårdsmarmor. På väggarna - vitmålad tapet. Via fina glasdörrar leder receptionen in i matsalen, även här ekstavsparkett på golvet, med plats till 20 sittande gäster. Här står även en vacker kakelugn från sent 1700-tal. Via matsalen kommer man in i serveringsköket där frukost kan serveras. I receptionen finns trappan som leder upp till våningen där uthyrningsrummen finns. Samtliga rum i fastigheten är dubbelrum med separata sängar. I hallen ligger ekstavsparkett och i rum 1–3 finns även där golv i ekstavsparkett. Rum 4 har även egen toalett/dusch. På våningen finns ett större badrum med nya ytskikt och duschkabin samt en mindre toalett med dusch. Från hallen på våning 2 finns utgång till en balkong som fungerar som utrymningsväg för boende. I receptionen, i motsatt riktning till matsalen, finns en dörr som leder in i den privata delen av huset. I vardagsrummet ligger ekstavsparkett på golvet och en öppen spis. Via vardagsrummet kommer man ut på glasverandan, som totalrenoverades 2011 med nya fönster, träplankgolv, målad med linoljefärg samt vattenburen golvvärme. I vardagsrummet finns även en spiraltrappa som leder till våning 2 där man kommer upp i en hall med ekparkett, 3 sovrum samt en helkaklat toalett/ dusch. I samtliga rum på ovanvåning ligger träplankgolv målad med linoljefärg och gavelrummet ovanför glasverandan är öppen upp i nock. Samtliga dessa rum är byggda/renoverade 2011. I vardagsdelen finns en entré från baksidan av huset som leder in i en gammal serveringsgång och till höger kommer man in i köket som byttes 2016, även där ligger träplankgolv målad med linoljefärg och med golvvärme. Till vänster från entrén kommer man in i en hall med ingång till badrum/toalett, byggd 2016, med badkar och golvvärme. Via hallen nås ett sovrum med skjutdörrsgarderob samt en öppen spis. Från privata entrén finns även en trappa ner till källaren där man kommer ner i ett rum med soffa, en säng och tv. I rummet ligger en heltäckningsmatta och detta används i första hand som ett rum för övernattning och spel/tv /dator. I källaren ryms även pannrum, tvättstuga och förvaringsrum (3st). Lillstugan: I fasigheten ligger ett separat hus som kallas Lillstugan, via entrén kommer man in i hallen som leder vidare till ett komplett kök till vänster. Detta används av gäster. Där finns 2st kylskåp, spis/ugn samt bord. Köket byttes 2015. Till vänster om ingång ligger badrum/dusch som renoverades 2012. På entréplan ligger 3st uthyrningsrum, varav ett har egen balkong. Via trappan upp kommer man till ytterligare 2 uthyrningsrum varav det ena är familjerum med 4st bäddar och egen balkong och det andra är dubbelrum med bäddsoffa. På våningen ligger även ett helkaklat badrum som renoverades 2018 samt en toalett. I samtliga rum/hall/kök ligger laminatgolv.

Omgivning

Omgivning/natur:

1971 invigdes samhällets stora idrottsanläggning, Tyrs Hov. Där finns ishall, simhall, sporthall och bowlingbanor. 2017 invigdes Tyrehallen i anslutning till Tyrs hov. Tyrehallen är en multiarena som erbjuder konstgräs för fotboll och löparbanor för friidrott men kan även användas till andra sporter och arrangemang. Från Tyrs Hov nås en 1,8 km belyst slinga i kuperad terräng.

Närservice:

Här finns väl utvecklad service med bibliotek, butiker, vårdcentral, mataffärer, apotek, spelombud, postombud, kiosker och systembolagsombud.

Kommunikationer

Det finns goda kommunikationer i Tyringe. Pågatågen stannar här en gång i timmen i vardera riktning, på sin resa mellan Hässleholm och Helsingborg.
Verktygsvägen 7