Belle - Ekologisk hudvård

Ospecifierad ort
Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

10 000 000 kr

Begärt pris

Bransch

Handel & e-handel

Beskrivning

  • Handel & e-handel

Lönsam e-handelsverksamhet inom ekologisk hudvård med egna recept, produktion och distribution med starkt hållbarhetsfokus

Verksamheten etablerades under 2018 och producerar hudvårdsprodukter med en helt igenom ekologisk och hållbar profil. Verksamheten har över 40 godkända recept, alla förberedda för internationell lansering. Verksamheten drivs idag av 1 FTE, produktion, lager och logistik är outsourcat och verksamheten är platsoberoende.

Verksamhetens försäljning sker primärt via egen webbshop (~70%) men verksamheten har även ett etablerat nätverk om cirka 100 återförsäljare. Då verksamheten historiskt fokuserat på försäljning i egen webbshop finns en orealiserad potential i återförsäljarled samt goda tillväxtmöjligheter genom komplettering med ytterligare produkter i befintlig webbshop.
Verksamheten har väletablerade kanaler för marknadsföring genom bland annat sociala plattformar, bla Instagram (+10k följare) och Facebook (+17k följare). 

Övrig information

Övrigt:

För rätt ny ägare finns mycket goda möjligheter att ta en ledande position inom ekologisk hudvård och att växa verksamheten, både i Sverige och internationellt. Företaget är idag lönsamt och det finns en mycket god grund för tillväxt utan större kostnadsökning.

Ekonomi

Antal anställda:

1

Omsättning:

10 000 000 kr

Resultat:

Vinst

Utförande

Bransch:

Handel & e-handel

Startår:

2018

Verksamhet:

E-handelsverksamhet som producerar hudvårdsprodukter med en helt igenom ekologisk och hållbar profil. Verksamheten har över 40 godkända recept, alla förberedda för internationell lansering. Verksamheten drivs idag av 1 FTE, produktion, lager och logistik är outsourcat och verksamheten är platsoberoende.