Redarvägen 6

Centrum , Hjo
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

773 m²

Pris

6 500 000 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Samhällsfastighet

Här erbjuds en flexibel byggnad i 1 plan om totalt c:a 773 kvm, belägen i centrala Hjo!

Här erbjuds en flexibel byggnad i 1 plan om totalt c:a 773 kvm, belägen i centrala Hjo med närhet till bekvämligheter som affärer, restauranger och kommunikationer. Här finns goda möjligheter till verksamheter av olika slag som exempelvis kontor eller skolverksamhet. Den senaste hyresgästen har varit Hjo kommun som drivit förskola i byggnaden. Hela fastigheten står till köparens förfogande.

En spännande investeringschans - kontakta oss idag för mer information och visning!

Övrig information

Övrigt:

Taxeringsinformation: Ingen fastighetsavgift utgår på typkod 825 (Specialenhet, skolbyggnad). Det är upp till en köpare att taxera om fastigheten efter tänkt verksamhet. Fiber finns indraget i fastigheten.

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Kontor 773
Tomtarea 3 296

Ytbeskrivning

Angiven bruksarea är ej kontrollmätt. Interiören bjuder på stora öppna ytor med ett generöst antal rum. Det finns ca 18 rum att tillgå med olika storlek och utformning. Ett rum är lämpligt att nyttja som exempelvis personalrum. Ett rum har utgjort diskrum och har därtill adekvat utformning. I anslutning hit finns även ett större serveringsrum med mycket ljusinsläpp där det tidigare varit ett kök. Totalt finns sex stycken wc-utrymmen med wc-stol och tvättställ. (Vissa är tillgänglighetsanpassade.) Förvaringsutrymme finns i flera förråd. Goda parkeringsmöjligheter finns precis utanför dörren på egen fastighet. Gården är inhägnad och på fastigheten finns en redskapsbod med förvaringsmöjligheter.

Bekvämligheter

Kök/pentry
Kundparkering
Mötesrum
Parkering
WC
RWC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Driftskostnad:

124 000 kr/år

Pris:

6 500 000 kr

Prisinformation:

Utgångspris. Ett pantbrev finns uttaget om 1 500 000 kr.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Hjo Stämjärnet 6

Teknisk information

Grund: Betongplatta

Stomme: Trä

Fasad: Tegel

Tak: Betongpannor

Fönstertyp: 3-glas isoler & 2+1-glas, aluminiumbeklädd utsida

Ventilation: FTX

Uppvärmning: Fjärrvärme

Omgivning

Omgivning/natur:

I Hjo hittar du småstadens lugn i en stad med en alldeles egen charm. Hjo är en av Sveriges tre trästäder med gott om fina trähus och ett brett utbud av alla slags boenden. Kommunen har ca 9 000 invånare och ligger vackert beläget vid Vättern. Hamnen är en populär plats på sommaren både för båtägare och turister som vill köpa rökt sik eller välja bland ett stort utbud av olika smaker i glassrestaurangen. Den populära Stadsparken erbjuder fina promenadstigar och här finns även lekplats, grillplatser och sittplatser vid vattnet. Det vackra naturreservatet Hjoåns Dalgång med sin fina naturstig går att följa från hamnen hela vägen till Mullsjön. Både turister och bofasta uppskattar att strosa på kullerstensgatorna i centrum och strandpromenaden längs med Vättern. Liksom att ta del av utbudet av konst och hantverk eller handla i de mysiga butikerna. Det finns också många trevliga restauranger att välja mellan, flera med sjöutsikt. Vid strandpromenaden finns också Sveriges längsta sittbänk för den som vill ta en paus och blicka ut över Vättern. I Hjo finns grundskola från F-9 och flera förskolor. Din fritid kan bli både rik och varierad – föreningslivet är stort och erbjuder möjlighet att utöva flera olika idrotter. Vid Idrottsområdet Guldkroken finns bl.a. idrottshall, fotbollsplaner, tennisbana, friidrottsbana och en actionpark. För hästintresserade finns ridskola och det populära ridhuset i Munkebo. Populär är även seglarskolan som lockar många deltagare. På friluftsområdet Högaliden finns elljusspår, vandringsled och mountainbike-spår. Här finns även orienteringsklubben och på vintern finns det möjlighet att åka längdskidor och pulka. I Hjo erbjuds fantastiska möjligheter till fiske och bad i Vättern. Det finns även ett trevligt utomhusbad med tempererade bassänger som är avgiftsfri och öppen för allmänheten under sommaren. Närheten till Hökensås ger möjlighet till golf, vandring och sportfiske. Det är lätt att pendla till Skövde, Tibro, Karlsborg och Tidaholm.

Redarvägen 6