Christian Barnekowsgatan 10C

Österlen , Simrishamn
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

265 m²

Pris

3 800 000 kr

Tillträde

Diskuteras

Beskrivning

  • Bostad
  • Hotell
  • Övrigt

Idag bedrivs ett inarbetat B&B/vandrarhem, det finns tio rum med toalett, tre duschrum samt stor matsal. Smidigt självincheckningssystem.

Idag bedrivs här ett inarbetat B&B/vandrarhem i huset som har tio rum med bevarad interiör, genom åren har det tillkommit toalettrum till samtliga rum.

Rummen är fördelade på två plan och det finns tre rymliga duschrum som ligger bekvämt i anslutning. Den gemytliga matsalen tillika det fullutrustade köket finns på ett eget plan, det vill säga avskilt och dessutom med utgång till trädgård och uteplatser. Tvättstugan ligger på samma plan, väl rustad med tre tvättmaskiner och två torktumlare. Andra utrymmen som idag nyttjas av boende gäster är dagrum med utgång till balkong, "bibliotek" och även i korridorerna finns plats att slå sig ner. Från översta plan finns ytterligare balkong.

Det ligger fint bevarade ekparkettgolv i alla rum, de tidstypiska perspektivfönsterna ger stort ljusinsläpp och i trapphallar samt korridorer ligger slitstarka klinkergolv. Huset omgärdas av en lummig trädgård med skyddande häckar som omgärdar och i anslutning finns bra parkeringsmöjligheter.

Det höga läget ger utsikt över takåsar och till viss del havet från de översta planen. Man har närhet till all service som Simrishamn har att erbjuda och även kommunikationer finns nära, både buss och tåg.

Fjärrvärme ger ett driftssäkert värmesystem. Det finns ett godkänt systemlarm för brand inklusive brandtrappa som installerades 2022/2023. Kodlås på entrédörr för smidig självincheckning för verksamheten idag. Taxeringsenhet/typkod: 322 - Hyreshusenhet, hotell eller restaurangbyggnad.

Observera att det är fastigheten som säljs, dock med möjlighet till köp av inventarier, cyklar för uthyrning samt ett upparbetat och registrerat varumärke inklusive smidigt bokningssystem samt kundregister. Idag är det en väl fungerande och inarbetad verksamhet. Välkommen att kontakta mäklaren för visning och mer information angående möjligheter.

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Bostad 265
Tomtarea 1 196

Ytbeskrivning

11 rum (10 sovrum)

Bekvämligheter

Balkong
Dusch
Fiberanslutning
Kök/pentry
WC

Ekonomi

Taxeringsvärde:

837 000 kr

Tillträde:

Diskuteras

Driftskostnad:

106 753 kr/år

Pris:

3 800 000 kr

Utförande

Fastighetsbeteckning:

SIMRISHAMN SOLROSEN 14

Teknisk information

Byggår: 1952

Grund: Källare

Stomme: Tegel

Bjälklag: Betong

Fasad: Tegel

Tak: Tegel

Fönstertyp: 3-glas isoler, 2-glas perspektiv

Ventilation: Mekanisk frånluftsventilation

Vatten/avlopp: Kommunalt

Uppvärmning: Fjärrvärme

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering på samfälld mark intill fastigheten.

Christian Barnekowsgatan 10C