Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

Begärt pris

650 000 kr

Bransch

Butik

Beskrivning

  • Butik

ÖSTERMALM- FRISÖRSALONG –TOPPEN-HÖRN- LÄGE

ÖSTERMALM STOCKHOLM

Välkommen till denna fina och välkomnade frisörsalong på mysiga Östermalm som nu finns disponibel för ett riktigt klipp. Nuvarande ägare som driver salongen med hjärta och är nu redo att lämna stafettpinnen vidare. Detta efter år av uppskattat och lönsamt arbete.Salongen ligger centralt på en aktiv gata som består av uteserveringar, caféer, butiker och har bra kommunikationsmöjligheter. Områdets största kundkrets kommer från stamkunder, boenden samt de stora arbetsplatserna i närområdet. Söker du en central frisörsalong är detta rätt läge.    

Företag: Frisörsalong    

Plats: Östermalm, Stockholm    

Yta: 200 kvm    Hyra: 51.000 kr plus moms    

Pris: 650 000 kr

Salongen är belägen på en attraktivt plats, vilket även lockar förbipasserande.

Så förutom en dedikerad och inarbetad kundkrets fortsätter antalet kunder att öka via drop-in och fina recensioner. Salongen är delad i två där ena sidan är frisörsalong samt den andra sidan som en barberare. 4 st Frisörstolar 3 st barberarstolar 1 st Stort behandlingsrum 3 st Schamponeringar Kök, Toalett

För mer information var god kontakta ansvarig Mäklare: Jeannette 070- 7577286 mail: j@sthlmsmaklarna.se

Var god respektera säljarens önskemål om att all kontakt sker via Sthlm’s Mäklarna. (Vi reserverar oss för felskrivningar. All information är erhållen av säljaren).Vill du sälja Företag? Vi har köparna! Kontakta oss idag för kostnadsfri konsultation. Välkomna!

Ekonomi

Pris:

650 000 kr

Utförande

Bransch:

Butik