Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

Begärt pris

670 000 kr

Bransch

Vård & Hälsa

Beskrivning

  • Vård & Hälsa

SKÖNHETS- SALONG – KLINIK

Objektnr 8352

Fridhemsplan, Stockholm

Nu finns en möjlighet att förvärva en väl inarbetad och populär skönhetssalong med mycket bra läge intill Fridhemsplan, Stockholm. Salongen ligger på en aktiv gata som består av uteserveringar, caféer, butiker och har bra kommunikationsmöjligheter såsom buss, tunnelbana och tåg.

Områdets största kundkrets kommer från stamkunder, boenden samt de stora arbetsplatserna i närområdet. Här kan du enkelt driva vidare i samma regi eller utveckla utbudet.

Företag: Skönhetssalong

Yta: 125 kvm Hyra: 35.200kr plus moms

Pris:  850 000kr/bud

Plats: Fridhemsplan

Överlåtelse: Inkråm eller Aktiebolag

Lokalen är ljus, fräsch, högt i tak och välplanerad med stora fönster, en ingång, två våningar, belysning och bakre utrymmen för kök, personalrum och toalett. Skönhetssalongen erbjuder idag ett flertal ansikts- och kroppsbehandlingar. Det finns fem behandlingsrum, för uthyrnning där man kan kombinera olika tjänster för ett bredare utbud. Här finns flera möjligheter tillgängliga för upplägg för den som önskar!

Verksamheten är klar att övertas omgående. 5 Behandlingsrum Bastu Duschar

Tveka inte att ringa ansvarig mäklare Jeannette Bergström för visning. Tfn: 070-757 72 86. alt. 08 37 77 11 mail: j@sthlmsmaklarna.se

Var god respektera säljarens önskemål om att all kontakt sker via Sthlm’s Mäklarna. (Vi reserverar oss för felskrivningar. All information är erhållen av säljaren). Vill du sälja Företag? Vi har köparna! Kontakta oss idag för kostnadsfri konsultation. Välkomna!

Ekonomi

Pris:

670 000 kr

Utförande

Bransch:

Vård & Hälsa