Japansk restaurang till salu

Dalarna
Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

4 000 000 kr

Begärt pris

Bransch

Restaurang & café

Beskrivning

  • Restaurang & café

Nu finns möjlighet att förvärva en mycket populär och exklusiv japansk restaurang.

Nu finns möjlighet att förvärva en mycket populär och exklusiv japansk restaurang. Här kan man avnjuta av både lunch eller middag i en lugn och trivsam miljö med god och vällagad japansk mat.

Stora panoramafönster som vetter mot gågatan. Mycket välplanerad lokal med över 90 sittplatser inne och ca 40 uteserveringsplatser. Köket är komplett med all utrustning som behövs för verksamheten.

Fullständiga rättigheter finns

Övrig information

Övrigt:

Lönsam restaurang som har framtiden för sig. Möjlighet att skapa en unik restaurang på orten.

Ekonomi

Antal anställda:

3

Omsättning:

4 000 000 kr

Resultat:

Vinst

Utförande

Bransch:

Restaurang & café

Verksamhet:

Nu finns möjlighet att förvärva en mycket populär och exklusiv japansk restaurang. Här kan man avnjuta av både lunch eller middag i en lugn och trivsam miljö med god och vällagad japansk mat. Stora panoramafönster som vetter mot gågatan. Mycket välplanerad lokal med över 90 sittplatser inne och ca 40 uteserveringsplatser. Köket är komplett med all utrustning som behövs för verksamheten. Fullständiga rättigheter finns

Omgivning

Skyltläge:

Finns centralt på den lokala gågatan mitt i centrum


Om TACTIC Företagsförmedling Älvdalen

TACTIC Företagsförmedling bildades 1991 och är en av Sveriges ledande företagsmäklarkedjor med kontor från Malmö till Luleå och har huvudkontor i Stockholm. Vi har fn cirka 20 företagsmäklare. Vi arbetar som företagsmäklare och transaktionsrådgivare med hela transaktionskedjan vid försäljningar och köp av företag i intervallet 5 -200 mio samt vid värderingar. Sedan 2019 är vi partnerägda. Från att börja fundera på en företagstransaktion till en genomförd affär är det många steg. Våra mäklare hjälper dig genom hela processen. Du får hjälp med råd, analys och värdering och vi hjälper med dina skattefrågor. Tveka inte att ta kontakt!

TACTIC Företagsförmedling Älvdalen

Box 7

796 21 Älvdalen

Fler annonser från TACTIC Företagsförmedling Älvdalen