Sankt Olofsgatan 23B

Falköping
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

440 m²

Pris

5 985 000 kr

Tillträde

Beskrivning

  • Bostad
Har du kanske en dröm om att äga och driva ditt egna hotell? Nu har vi den stora förmånen att få presentera denna möjlighet i form utav fastighet och verksamheten till Hotell S:t Olof i Falköping. Denna pampiga byggnad som under åren tagits väl hand om stoltserar idag med totalt 15 hotellrum samt flertalet sociala utrymmen i form av matsal, lobby och salonger för avkoppling. Om du istället kanske är ute efter ett boende utöver det vanliga finns även den möjligheten för den visionäre tack vare en detaljplan som tillåter även bostadsändamål. Affären görs som fastighetsaffär men möjlighet finns även för den som önskar att köpa verksamheten och dess inventarier. Välkommen att kontakta oss för mer information redan idag.

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Bostad 1 440
Tomtarea 1 484

Ekonomi

Driftskostnad:

120 493 kr/år

Pris:

5 985 000 kr

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Höder 6

Teknisk information

Byggnad: Byggnad 1

Byggnadstyp: Hotellbyggnad

Byggår: 1917

TV: Fiber

Beskrivning: Mindre hotellfastighet med idag totalt 15 kompletta hotellrum där varje rum har både dusch och toalett. Utav de 15 rummen är 6 stycken enkelrum och 9 dubbelrum. På entréplan finns hotellreceptionen samt lite personalutrymmen med beredningskök bland annat. Utöver detta finns även matsalen med frukostservering. I vardera plan finns även lite sociala ytor för gästerna att nyttja.

Grund: Källare

Stomme: Trä

Bjälklag: Trä

Fasad: Puts

Tak: Betongpannor

Utv.plåtarbeten: Målad Plåt

Fönstertyp: 2-glas isoler (PVC)

Ventilation: Mekanisk (endast frånluft)

Vatten/avlopp: Kommunalt anslutet

Uppvärmning: Luft/Vatten värmepump (Finns även en äldre oljepanna för komplement.)

Byggnad: Byggnad 2

Byggnadstyp: Omgivning

Byggår: 0

Beskrivning: Centralt beläget med närhet till det mesta gör detta till ett utmärkt läge både för dess nuvarande verksamhet men kanske även för den som önskar ett centralt boende. Promenadavstånd till Resecentrum med fina tågförbindelser till Göteborg - Stockholm - Jönköping bland annat gör det dessutom enkelt att anlända för mer långväga gäster.

Sankt Olofsgatan 23B