Sjövägen 1

Hävla , Rejmyre
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

430 m²

Pris

795 000

Tillträde

Beskrivning

  • Bostad

Välkommen till Hävla, en plats med historisk charm där en gammal butikslokal har omvandlats till ett blomstrande centrum för yogaverksamhet. Här erbj

Välkommen till Hävla, en plats med historisk charm där en gammal butikslokal har omvandlats till ett blomstrande centrum för yogaverksamhet. Här erbjuds yoga för alla nivåer, från nybörjare till avancerade utövare, i en lugn och inbjudande miljö. Förutom yoga, erbjuder lokalerna även bekväma övernattningar. Med sex separata sovsalar fördelade på två våningar, finns det gott om utrymme för både korta och längre vistelser. Varje våning har ett fullt utrustat kök, vilket gör det möjligt för gäster att tillaga egna måltider, skapa en hemtrevlig känsla. Fastigheten ligger nära den vackra insjön Tisnaren, vilket ger gäster möjlighet till vattenaktiviteter och naturupplevelser. Hälsoretreat: Med sina rymliga faciliteter och natursköna omgivningar, skulle Hävla vara en idealisk plats för att starta ett hälsoretreat. Detta kunde inkludera aktiviteter som meditation, mindfulness, näringslära och hälsofokuserade workshops. Konst- och Skapande Workshops: Lokalerna skulle också kunna användas för att anordna konst- och hantverksworkshops. Dessa workshops kunde fokusera på olika former av kreativt uttryck, som måleri, skulptur eller textilhantverk. Kulinariska Kurser: Med tanke på att varje våning har sitt eget kök, skulle det vara möjligt att erbjuda kurser i matlagning eller bakning. Dessa kurser skulle kunna fokusera på allt från traditionell svensk matlagning till internationella kök. Musik- och Dansretreat: En annan möjlighet är att använda lokalerna för musik- och dansrelaterade aktiviteter. Detta kunde inkludera workshops i olika dansstilar eller musiksessioner och konserter.

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Bostad 1 430
Tomtarea 2 656

Ekonomi

Driftskostnad:

47 760 /år

Pris:

795 000

Prisinformation:

utgångspris

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Hävla 5:4

Teknisk information

Byggnad: Huvudbyggnad

Byggnadstyp: Verksamhetslokal

Byggår: 1950

Beskrivning: Den gamla butiken är i dag omgjort och nuvarande hyresgäst bedriver yogaverksamhet och erbjuder övernattning. På entréplan finner ni den stora salen som är ljus och fräsch. På våningarna över finns två kök och sex stycken sovsalar. Källare har gott om utrymme för förvaring och här finns en bergvärmeanläggning från år.

Grund: Källare

Stomme: Betong

Fasad: Trä

Tak: Tegel

Fönstertyp: 2-glas

Ventilation: Mekanisk (endast frånluft)

Vatten/avlopp: Kommunalt Vatten och avlopp.

Uppvärmning: Bergvärme

Omgivning

Omgivning/natur:

Hävla är beläget Intill sjön Tisnaren i Norra Östergötland, Skedevi Socken. Här finns badplats och trevliga strövområden i naturen runt om. Omgivningen utgörs i huvudsak av småhus och Häfla Bruk är den stora arbetsgivaren på orten. Runt om finns flera välbesökta platser såsom Hammarsmedjan och Skedevi Kyrka.

Kommunikationer

Kollektiva kommunikationer finns i form av buss.
Sjövägen 1