E-handel SmartCat

Ospecifierad ort
Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

1 900 kr

Begärt pris

Bransch

Handel & e-handel

Beskrivning

  • Handel & e-handel

e-handel SmartCat

Smart-Cat.net hur funnits på nätet sedan 2009 och är en e-handel med försäljning av produkter till både husdjur och barn. Här finns ett välsorterat kvalitetssortiment för Baby, Barn och Barnrummet, med kända varumärken som JellyCat, Djeco och Living Nature. SmartCat är också ensamma i Sverige med sin GPS och pejl för små katter och sällskapshundar! Sedan 2013 är SmartCat Sverige Distributör av kvalitetsmärket Red Dingo med allt inom halsband och koppel samt id brickor för hundar och katter! SmartCat har även ett eget sortiment av katthalsband, och kattselar, liksom hundhalsband, selar och hundkoppel. Härutöver breddar sig SmartCat till att erbjuda ett stort utbud av produkter till: Katt, Hund, Gnagare, Fisk, och Fågel.

SmartCats unika inriktning med produkter för både husdjur och barn gör att här finns en sälj-pik både på sommarhalvåret (katt) och på vinterhalvåret (julklappar). Utöver detta finns flera möjligheter att utveckla SmartCat i den riktning som för potentiell köpare känns mest spännande; Barn; Distributör; GPS och pejl, eller husdjur. Eller varför inte bara ta över SmartCat i den riktning det nu har; Din butik online för husdjur och barn.

Smart-Cat.net är en etablerad e-handel som specialiserar sig på försäljning av produkter relaterade till kattvård och kattägande men är stora på produkter till hund, gnagare, fågel, fiskar och sköldpadda. SmartCat har även ett mycket brett utbud av barn och babyprodukter. SmartCat har byggt upp en stark närvaro i branschen och är känt för sitt breda utbud.

Smart-Cat.net erbjuder ett omfattande sortiment av kattleksaker samt GPS- och pejlingsutrustning för katter och ID brickor till katt och hund. GPS- och pejlingsutrustningen ger kattägare trygghet och möjlighet att övervaka sina katters rörelser. Företagets affärsmodell bygger på direktförsäljning till konsumenter via deras användarvänliga e-handelsplattform.

Med sin specialisering inom kattleksaker och GPS- och pejlingsutrustning har Smart-Cat.net betydande tillväxtmöjligheter. Genom att fortsätta expandera sitt sortiment, utforska nya marknadssegment och nya markdadsföringskanaler kan företaget fortsätta att stärka sin position som en stark aktör inom e-handel för husdjur & barn.

Ekonomi

Prisinformation:

Prata med mäklaren

Omsättning:

1 900 kr

Resultat:

Vinst

Utförande

Bransch:

Handel & e-handel

Startår:

2009

Verksamhet:

Välsorterat kvalitetssortiment för baby, barn och barnrummet! Ledande i Sverige inom GPS och pejl för katter och hundar. Sverige Distributör av kvalitetsmärket Red Dingo med allt inom halsband och koppel samt id brickor för både stora och små hundar och katter. Stort utbud av produkter till: katt, hund, gnagare, fisk, fågel och sköldpadda. En väl etablerad e-handel med stark kundkrets. Smart-Cat.net hur funnits på nätet sedan 2009 och är en e-handel med försäljning av produkter till både husdjur och barn. Här finns ett välsorterat kvalitetssortiment för Baby, Barn och Barnrummet, med kända varumärken som JellyCat, Djeco och Living Nature. SmartCat är också ensamma i Sverige med sin GPS och pejl för små katter och sällskapshundar! Sedan 2013 är SmartCat Sverige Distributör av kvalitetsmärket Red Dingo med allt inom halsband och koppel samt id brickor för hundar och katter! SmartCat har även ett eget sortiment av katthalsband, och kattselar, liksom hundhalsband, selar och hundkoppel. Härutöver breddar sig SmartCat till att erbjuda ett stort utbud av produkter till: Katt, Hund, Gnagare, Fisk, och Fågel. SmartCats unika inriktning med produkter för både husdjur och barn gör att här finns en sälj-pik både på sommarhalvåret (katt) och på vinterhalvåret (julklappar). Utöver detta finns flera möjligheter att utveckla SmartCat i den riktning som för potentiell köpare känns mest spännande; Barn; Distributör; GPS och pejl, eller husdjur. Eller varför inte bara ta över SmartCat i den riktning det nu har; Din butik online för husdjur och barn.


Om TACTIC Företagsförmedling

TACTIC Företagsförmedling bildades 1991 och är en av Sveriges ledande företagsmäklarkedjor med kontor från Malmö till Luleå och har huvudkontor i Stockholm. Vi har fn cirka 20 företagsmäklare. Vi arbetar som företagsmäklare och transaktionsrådgivare med hela transaktionskedjan vid försäljningar och köp av företag i intervallet 5 -200 mio samt vid värderingar. Sedan 2019 är vi partnerägda. Från att börja fundera på en företagstransaktion till en genomförd affär är det många steg. Våra mäklare hjälper dig genom hela processen. Du får hjälp med råd, analys och värdering och vi hjälper med dina skattefrågor. Tveka inte att ta kontakt!

TACTIC Företagsförmedling

Box 388

301 09 Halmstad

www.tactic.se

Fler annonser från TACTIC Företagsförmedling