Tunavägen 29

HUDIKSVALL , Hudiksvall
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 325 m²

Pris

6 500 000

Tillträde

Beskrivning

  • Industri & verkstad
Välskött och rustik fastighet med bra läge ca 2,5 km från Hudiksvalls stadskärna. Fastigheten som består av 2 byggnader med sammanlagt 7 uthyrningsbara enheter av liknande karaktär. Verkstadsbyggnaden är byggd 1952 och inrymmer verkstad och kundmottagning samt mindre lagerutrymme. På vinden finns stora förvaringsutrymmen och i suterrängvåningen finns en fullt utrustad bilrekond. I den vidbyggda delen finns butiksdel, lager-del och kontorsutrymmen. I källaren finns ett garage. Bilhallsbyggnad som delvis rustats utvändigt och invändigt med ljusa väggar och starkt klinkergolv. Byggnaderna har till stora delar ny el samt flera luftvärmepumpar för värme. Oljepanna finns men används ej i dagsläget

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Varmlager 1 220
Kallager 1 205
Butik 1 80
Industri 1 380
Garage 1 55
Pplatser 1 280
Verkstad 1 75
Övrigt utrymme 1 30
Tomtarea 3 765

Ekonomi

Pris:

6 500 000

Prisinformation:

Utgångspris

Hyresintäkter:

753 000 /år

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Tunbyn 3:12

Dokument

Teknisk information

Byggnad: Verkstäder och bilrekond

Byggår: 1952

Beskrivning: Bottenplan sutteräng bestående av fullt utrustad bil-rekond samt kallförråd/däckhotell. Entréplan bestående av en separat verkstad med högt i tak samt en stor hall med 3 verstadsplatser. Intill ligger mindre butikslokal och tillhörande kontorsplatser. Övervåning med lägenhet och stora förrådsutrymmen. Vindsutrymme med gott om förvaring. I källardelen finns ett uthyrningsbart garage med mindre förvaringsutrymme.

Grund: Källargrund

Stomme: Betong

Bjälklag: Betong

Fasad: Plåt och trä

Fönstertyp: 2-glas

Ventilation: Självdrag samt ny frånluft

Vatten/avlopp: Kommunalt vatten och avlopp. Ny oljeavskiljare installerad 2023.

Uppvärmning: Luft/luft-värme samt el-radiatorer. Det finns ett vattenburet system med radiatorer till en äldre panna som inte använts de senaste åren.

Byggnad: Bilhall

Byggår: 1985

Beskrivning: Nyrustad och fräsch bilhall med stor hall med tåligt klinkergolv och kundmotagningsdel och personalkök.

Grund: Betongplatta

Stomme: Betong

Fasad: Plåt och trä

Tak: Plåt

Fönstertyp: 2-glas samt skyltfönster, nya rutor

Uppvärmning: Luft/luft - värmepump

Omgivning

Omgivning/natur:

Hudiksvalls kommun erbjuder en vacker skärgård i öst med historiska fiskeläger, grottor, öar, naturreservat och havsnära bostäder av alla typer. Hudiksvalls centrum ligger längst in i Hudiksvallsfjärden med småbåtshamn, välkända kulturmärkta sjöbodar, restauranger, caféer, butiker, aktiviteter, grönområden, vacker strandpromenad, insjö och mycket mer. Inåt landet finner du natursköna områden med flera småsjöar, berg och djupa dalar samt vackra Dellen.

Tunavägen 29