Småbovägen 3

A , Torpshammar
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

4 980 m²

Pris

Tillträde

Beskrivning

  • Bostad
  • Kontor
  • Hotell
  • Samhällsfastighet
  • Övrigt

Mångsidig boendefastighet i Torpshammar med bred användningspotential. Idealisk som samhällsbyggnad, hotell eller restaurangverksamhet.

Vi presenterar Ånge Lillboda 1:96, en mångsidig fastighet belägen i det natursköna Torpshammar, Ånge Kommun. Denna fastighet erbjuder en unik kombination av storlek, moderna faciliteter och flexibilitet, vilket gör den lämplig för ett brett spektrum av användningsområden.

Boende och Verksamhet: Fastigheten består av fem trevåningars boendehus med totalt 112 boenderum, varje utrustat med eget badrum. Rummen är praktiskt utformade för att tillgodose olika boendebehov, från privat boende till mer kommersiellt bruk såsom hotell, vandrarhem eller olika former av vårdhem. Utöver boendehusen finns det en administrationsbyggnad och en restaurangbyggnad.

Storkök och Matsal: Den renoverade restaurangbyggnaden (2018) med storkök och matsal kan enkelt anpassas till olika verksamheter, från matlagning för stora grupper till evenemangs- och cateringverksamhet.

Administrationsbyggnaden: Innehåller mångsidiga utrymmen som kontorsplatser, utbildningslokaler och personalrum. Denna byggnad ger flexibilitet för både affärs- och utbildningsändamål.

Teknologi och Säkerhet: Fastigheten är utrustad med fiberanslutning och Wi-Fi i alla inomhusutrymmen, vilket säkerställer goda kommunikationsmöjligheter. Säkerheten är hög med automatiskt brandlarm och moderna brandskyddssystem (VK4).

Mångsidig Användning: Med sin omfattande yta och välutrustade byggnader, lämpar sig fastigheten väl för en rad olika ändamål, inklusive men inte begränsat till, hotell- och konferensverksamhet, utbildningsinrättningar, kontorslokaler, olika former av boende och hälso- och vårdinrättningar.

Hållbar Konstruktion: Fastigheten byggdes på mitten av 1980-talet som ett internat och är konstruerad med hållbara material som betong, vilket innebär lågt underhållsbehov och långsiktig hållbarhet. 

Denna fastighet erbjuder en unik möjlighet för både privata aktörer, företag och myndigheter som söker en flexibel och anpassningsbar lösning för sina behov. Med dess breda spektrum av potentiella användningsområden och dess strategiska läge i Ånge kommun, är Ånge Lillboda 1:96 en fastighet som erbjuder både möjligheter och potential för framtiden.

Vid intresse av att hyra eller köpa denna fastighet, är ni välkomna att kontakta oss.

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Bostad 3 750
Industri 430
Kontor 800
Tomtarea 33 999

Bekvämligheter

Dusch
Fiberanslutning
Garage (varm)
Kök/pentry
Konferens
Lastkaj
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Reception
Restaurang
Serverrum
Tvättservice
Verkstad
WC
RWC

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Ånge Lillboda 1:96

Teknisk information

Byggår: 1986

Grund: Betongplatta på mark

Stomme: Betong

Bjälklag: Betong

Fasad: Betong

Tak: Takstolar av stål, plåttak

Ventilation: Mekanisk till- och från luft

Vatten/avlopp: Kommunalt

Uppvärmning: Vattenburen elpanna

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är omgiven av en mängd natur- och friluftsaktiviteter, perfekt för de som uppskattar utomhuslivet: Boda Borg: Bara 3,5 km bort, en 6 minuters bilfärd, ligger Boda Borg, en spännande plats för äventyrliga lagutmaningar och fysisk aktivitet. Camp Mid Adventure: Endast 3 km eller en 5 minuters bilresa från fastigheten, ett perfekt ställe för äventyrslystna. Getberget Slalombacke: För skid- och snowboardentusiaster, en 15 minuters bilfärd (15 km) tar dig till Getberget med dess slalombackar. Natur och friluftsliv: Med skogen precis utanför dörren, blir naturupplevelser och vandring enkelt och tillgängligt. Skoterleder: För dem som älskar vintersporter, finns skoterleder i närheten. Fiske: Området erbjuder utmärkta möjligheter för fiskeentusiaster. Elljusspår: Endast 250 meter från fastigheten, perfekt för löpning och längdskidåkning.

Företag i närheten:

I närområdet finns flera spännande verksamheter som kan generera affärsmöjligheter eller framtida hyresgäster. Några noterbara inkluderar: Vindkraftsparker och vätgasfabrik: Det finns flertalet projekterade vindkraftsparker i närområdet samt en planerad vätgasfabrik i Alby (45 minuters bilfärd från fastigheten). Dessa projekt, särskilt under byggnadsskedet, har stort behov av boende för arbetare och tekniker, vilket gör fastigheten till ett idealiskt val för detta ändamål. Viskans fångvårdsanstalt: En ny fångvårdsanstalt (10 minuters bilfärd) är under uppförande och närmar sig färdigställande. Denna anläggning kan skapa behov av både lång- och korttidsboende för personal och besökare, vilket kan utgöra en stabil intäktskälla för framtida hyresgäster. Dessa utvecklingsprojekt i närheten ger en unik position för fastigheten att fungera som en central boende- och verksamhetsnod, vilket kan locka en rad olika hyresgäster och användningsområden.

Närservice:

Coop & Qstar: Båda inom 650 m, praktiskt för dagligvaror och bensin. Sundsvalls Sjukhus: 60 km, ca 50 min bilfärd. Fränsta Vårdcentral: 11 km, ca 13 min bilfärd.

Kommunikationer

Torpshammar Tågstation (500 m bort): Tågförbindelser till Sundsvall (45 min), Ånge (30 min), och Östersund (1,5 h). Busshållplats (700 m bort): Linjer till Ånge och Sundsvall.
Småbovägen 3