Kvarnvägen 9

Jonsbol , Hammarö
Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

1 350 000 kr

Begärt pris

6 000 000 kr

Bransch

Tjänsteföretag

Beskrivning

  • Tjänsteföretag

Förvärva en GDS samt automattvätt med egen mark och fastighet – en investering som kombinerar lönsamhet, stabilitet och långsiktig tillväxt!

Att förvärva Autoclean i Karlstad, en etablerad Gör Det Själv- och automattvätt med en imponerande fastighet (tomt) på 2500 kvm, öppnar möjligheter till både lönsamhet och långsiktig stabilitet. Ditt ägande av marken och fastigheten eliminerar inte bara risken för hyreshöjningar, utan ger även flexibilitet att optimera och anpassa verksamheten efter behov. Autoclean erbjuder inte bara självbetjäningstjänster som lockar kostnadsmedvetna bilägare, utan även en automattvätt som breddar kundbasen. Dessutom positionerar ägandeskapet av mark och fastighet företaget som en attraktiv investering med potential för kapitaltillväxt. För den som söker en stabil och lönsam verksamhet i biltvättbranschen är Autoclean i Karlstad en unik möjlighet att kombinera fördelarna med GDS och automattvätt med ägandeskap av en betydande fastighet.

Övrig information

Övrigt:

Det blir en fastighetsinvestering med ett resultat på 38% (nästan 400tkr 2023, föregående år bättre, men världskonjunkturen påverkade även biltvättar 2023).

Ekonomi

Antal anställda:

1

Pris:

6 000 000 kr

Prisinformation:

Priset inkluderar fastighet (och mark) om 2500 kvm

Omsättning:

1 350 000 kr

Resultat:

Vinst

Utförande

Bransch:

Tjänsteföretag

Startår:

2008

Utrustning som medföljer:

All maskinell utrustning (byggnationspris 7 mkr)

Verksamhet:

Autoclean i Karlstad öppnade i februari 2008 som en kombinerad G-D-S (gör det själv) och automattvätt på Jonsbol-Hammarö. Detta var en banbrytande satsning då företaget var de första att erbjuda en obemannad form av denna kombinerade service. Det blev snabbt populärt bland kunderna som uppskattade flexibiliteten och bekvämligheten med att kunna tvätta sina fordon själva eller välja den automatiserade tvätten. Genom åren har Autoclean i Karlstad AB etablerat sig som en pålitlig och ansedd aktör inom fordonsrengöring. Vi har alltid strävat efter att erbjuda högkvalitativa tjänster till konkurrenskraftiga priser. Våra kunder har varit nöjda med vår service och vi har arbetat hårt för att uppnå vår vision om att vara en ledande biltvättskedja.

Kvarnvägen 9