Slakthusvägen 6A

Kråkvilan , Norrköping
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

216 m²

Pris

1 695 000 kr

Tillträde

Efter överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Övrigt

Nu ges möjligheten att förvärva en eller upp till tre lokaler bredvid varandra med äganderätt på ett attraktivt och strategiskt bra läge vid Lindö.

Nu ges möjligheten att förvärva en eller upp till tre lokaler bredvid varandra med äganderätt på ett attraktivt och strategiskt bra läge vid Lindö. Fastigheterna utgörs av tre stycken lokaler som ligger bredvid varandra, varav en är ett hörn. De friköpta fastigheterna med en lokal om ca 72 kvm/lokal på entréplan med möjlighet till entresol eller ett helt övre plan. Byggnaden är 12x6 meter med 7-9m takhöjd. Varje lokal har en port med en bredd på 4 meter och en höjd på 4,5 meter. Fönster ovan porten ger bra ljusinsläpp. Kommunalt vatten och avlopp. Avlopp till samfällighetens gemensamma oljeavskiljare. Äganderätt borgar för låga driftkostnader, samfällighets avgift om endast 500kr/mån. 
Fastigheterna kan säljas tillsammans eller var och en för sig. 

Utgångspris
Fastighet nr 27: 1.945.000 kr (Hörnlokal)
Fastighet nr 28: 1.695.000 kr
Fastighet nr 29: 1.695.000 kr

Försäljningsprocess

Försäljning av fastigheten sker via indikativa bud. Säljaren förbehåller sig fri prövningsrätt att fritt anta eller förkasta inkommet bud eller att hålla en efterföljande förhandling/auktion mellan budgivarna. Säljaren förbehåller sig även rätten att avsluta försäljningsprocessen eller ändra i beskrivna riktlinjer när som helst före undertecknandet av bindande överlåtelseavtal. Oavsett skälen till att försäljningsprocessen avbryts eller ändras ska respektive budgivare själv svara för de kostnader som uppkommit i samband med utvärdering av fastigheten. Fastigheten/erna överlåtes genom försäljning av aktier i nybildat bolag. Bud lämnas på underliggande fastighetsvärde efter eventuella avdrag för latent skatt. 

Visning
Löpande visningar av fastigheten kommer att ske, välkommen att kontakta oss för mer information och visning!

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Varmlager 3 216

Ekonomi

Tillträde:

Efter överenskommelse

Pris:

1 695 000 kr

Prisinformation:

Lokal 27: 1.945.000kr Lokal 28: 1.695.000 kr Lokal 29: 1.695.000 kr

Slakthusvägen 6A