Margaretavägen 43

Knivsta , Knivsta
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

203 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Restaurang & café
  • Övrigt
Till en nyligen uppförd byggnad i det vackra området Walloxen söker vi nu en engagerad hyresgäst som drar fördel av läget och den vackra omkringliggande miljön. Lokalen lämpar sig som Café- eller butikslokal och passar dig som bedriver en kreativ och målinriktad verksamhet. Lokalen har en öppen planlösning på markplan med stora panoramafönster som vetter mot den lummiga gårdsplanen. Stor terrass finns utanför där du kan ha ytterliggare sittmöbler, blomsterarrangemang el dyl. Till lokalen finns entresol/övervåning för dina gäster eller varför inte använda ytan till en riktigt bra lageryta. Till lokalen finns en lastingång på gaveln av byggnaden. Parkeringsmöjligheter finns i anslutning till lokalen. Walloxen är belägen 1,5 km från Knivsta Centrum, ett lugnt och populärt område i Knivsta där man byggt nya respektive renoverat gamla lägenheter, totalt ca 100 st lägenheter/radhus. På området Walloxen finns Margarethaskolan som erbjuder F-klasser upp till årskurs 9. Utöver detta så har Knivsta Läkargrupp sina lokaler på området. Grannområdena till Walloxen erbjuder äldre som nyare bostäder, såväl villor som hyreshusbostäder. Varmt välkommen att boka in en visning tillsammans med Pernilla Persson, Mäklarhuset Kommersiella.

Ytor

  • Total yta:

    203 m2

Utförande

Planlösning:

Lokalen har en öppen planlösning med entré i markplan med stora panoramafönster som vetter mot den lummiga gårdsplanen. Till lokalen finns entresol/övervåning för flera sittplatser eller varför inte en riktigt bra lageryta. Till lokalen finns en lastingång på gaveln av byggnaden. I nuläget delas RWC och toaletter med intilliggande hyresgäst men detta går att lösa så att en toalett och en RWC kan tillhöra denna lokal om behovet finns. Det finns även möjlighet att hyra till ett generöst tilltaget växthus om 136 kvm på gården utanför. Här kan du ha din egen odling och kanske förena med sittande gäster. Miljön omkring och inne i detta växthus inbjuder till en kreativ miljö- dvs här finns hur många möjligheter som helst!

Omgivning

Omgivning/natur:

Walloxen är ett lugnt och populärt område i Knivsta och här finns direkt närhet till naturen, sjön Walloxen ligger med endast 3 minuters promenadavstånd från lokalen. På området Walloxen finns Margarethaskolan som erbjuder F-klasser upp till årskurs 9.

Företag i närheten:

Knivsta Läkargrupp sina lokaler på området. Grannområdena till Walloxen erbjuder äldre som nyare bostäder, såväl villor som hyreshusbostäder. Det är endast 1,5 kilometer till Knivsta Centrum som expanderar med sitt serviceutbud såsom butiker, restauranger, vårdcentraler, systembolag och bibliotek mfl. CIK:S nya idrotts- och kulturanläggning med närliggande simhall finns också på nära avstånd.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med buss från Knivsta Station samt fina gång- och cykelvägar till och från centrum. Från Knivsta Station till lokalen på Margaretavägen 43 är det endast 1,5 km. Knivsta Station tar emot många pendlare varje dag från såväl Uppsala och orterna norrut, samt från Arlanda och Stockholm söderut.
Margaretavägen 43