Blasieholmsgatan 4A

City , STOCKHOLM
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

296 m²

Hyra

6 950 /m²/år. Utöver hyran tillkommer Kyla/värme 176 kr/m² och år, fastighetsskatt 750 kr/m² och år. Moms tillkommer på ovanstående belopp.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Takterrass!

Effektiv och representativ kontorslokal perfekt belägen på Blasieholmen. Här ingår egen del i takterass! Renoveras i samråd med tillkommande hyresgäst.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 296 6 950

Bekvämligheter

Cykelrum
Dusch
Fiberanslutning
Garage (varm)
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Omklädningsrum
Restaurang
Telefonbås
Terrass
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utgångshyra kr/m2/år:

6950

Hyresinformation:

Utöver hyran tillkommer Kyla/värme 176 kr/m² och år, fastighetsskatt 750 kr/m² och år. Moms tillkommer på ovanstående belopp.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Käpplingeholmen 4

Byggår:

1929

Renoveringsår:

2007

Våningsplan:

7 av 7

Planlösning:

Luftig lokal högst upp i huset. Möjlighet till bra mötesutrymmen och effektiv kontorslösning. Takterass med utgång direkt från lokalen.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Blasieholmen har ett unikt innerstadsläge, såväl historiskt som rent geografiskt. Området har länge utgjort centrum för Stockholms bank- och finansverksamhet och det är inte svårt att förstå varför. Här sitter man bokstavligen mitt i city men samtidigt lugnt och avskilt.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garage finns i huset. Möjligen finns någon plats att hyra.

Närservice:

I kvarteren runt fastigheten finns flera restauranger som till exempel Grands Veranda, Strand Hotell och B.A.R. som ligger i huset. Och på bara några minuters avstånd ligger Stureplan, Kungsträdgården och city. Vill man koppla av på lunchen så erbjuder Skeppsholmen och Nybroviken såväl kulturupplevelser som vackra promenadstråk.

Kommunikationer

Kommunikativt ligger Blasieholmen bra - trots det lugna läget. Tunnelbana Kungsträdgården (blå linje) finns alldeles runt hörnet och flera innerstadsbussar stannar alldeles i närheten. SL-båt 80 mot Nacka/Lidingö/Ropsten vid Nybroplan och båt 83 mot Waxholm vid Strömkajen.
Blasieholmsgatan 4A

Om Novier

Novier är en helhetsrådgivare inom fastigheter. Från värdering till förvaltning, vi kallar det 360 Real Estate Advisors. Med en ständig hunger för innovativa lösningar skapar vi förbättring för både uppdragsgivare och hyresgäster. Genom lyhördhet i alla led förstår vi våra partners affär och skapar värde genom hårt arbete och nyskapande lösningar. Med oss får du en partner som både tänker stort in i framtiden men också får saker att hända i vardagen. På så sätt skapar vi värdefull utveckling och ökar värdet i varje fastighet, platsupplevelse och möte. Besök oss: Blasieholmsgatan 4 A (111 48 Stockholm), Torggatan 4 (411 05 Göteborg) och Gustav Adolf torg 10 A (211 39 Malmö). www.novier.se

Novier

Blasieholmsgatan 4A, Box 7043

103 86 Stockholm

www.novier.se

Fler annonser från Novier