Eklundshovsvägen 3

Eklundshof , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

163 m²

Hyra

2 300 kr/m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Övrigt

Här erbjuds en mycket fräsch och charmig kontorslokal i vackra Eklundshov!

Här erbjuds en mycket fräsch och charmig kontorslokal i vackra Eklundshov. Lokalen är belägen i markplan och välkomnar med en öppen planlösning. ett separat personalrum med fullt utrustat kök, en gästtoalett samt personalutrymmen med omklädningsrum och RWC. Hela fastigheten renoverades 2016/2017 och erbjuder såväl moderna tillval som moderna funktioner. Till- och från Eklundshov finns fina gång- och cykelvägar genom Uppsalas lummiga stadspark som tar dig direkt till centrum och Resecentrum med goda kommunikationer.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 163 2 300

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

2300

Utförande

Planlösning:

Lokalen är belägen i markplan och välkomnar med en öppen planlösning med fint ljusinsläpp. Den öppna ytan kan anpassas till flertalet kontorsrum samt konferensrum. Genomgående slitstarka golv och ljus färgsättning på väggar. Fönster i två väderstreck. Vacker utomhusmiljö med sittplatser och wifi på valda platser vilket gör att du kan arbeta utomhus under sommarhalvåret.

Omgivning

Omgivning/natur:

Eklundshov är en lummig oas uppe på åsen med närhet till de centrala delarna av Uppsala.

Kommunikationer

Det finns goda kommunikationer och busshållplats finns endast fem minuters gångpromenad från lokalen. Det är även enkelt att ta sig hit med bil via Dag Hammarskölds väg. Fina gång- och cykelvägar tar dig till Stadsparken och citykärnan och cyklar du åt motsatt håll kommer du till Ultunaområdet och Sunnersta.
Eklundshovsvägen 3